Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05282

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Szerves Kémiai Tanszék részére (6720 Szeged, Dóm tér 8. magasföldszint) promóciós videó készítése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05282

Ajánlattételi határidő: 2015. július 14 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: teljesítési határidő legkésőbb 2015. augusztus 03.

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

További információk:

SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Szerves Kémiai Tanszék részére (6720 Szeged, Dóm tér 8. magasföldszint) promóciós videó készítése.

 

Feladat:12-15 perc hosszúságú promóciós videó készítése a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Szerves Kémia vegyész hallgatóinak Tromsø-ben (Norvégia) töltött munkájáról, a HU08-0002-M4/IP azonosító számú, A Smooth Transit from Master to Doctoral Education című projekt megvalósításához kapcsolódóan

  1. A program tájékoztatási és nyilvánossági útmutatójának, a projekt kommunikációs tervének és a Megrendelő elképzeléseinek alapos megismerése;
  2. A program tájékoztatási és nyilvánossági útmutatója szerinti kötelező arculati elemeket tartalmazó 12-15 perc hosszúságú promóciós videó készítése;
  3. A feladatok ellátása során a Megrendelővel való szoros együttműködés, folyamatos konzultálás, személyesen és/vagy elektronikus levélben és/vagy telefonon történő kapcsolattartás.

A pályázat rövid ismertetése: A HU08-0002-M4/IP azonosító számú, A Smooth Transit from Master to Doctoral Education című projekt keretében valósul meg a nyári intenzív program Tromso-ben Norvégia, amelyen az SZTE, a Debreceni Egyetem, és University of Tromso hallgatói vesznek részt. A filmben bemutatásra kerülnek az SZTE-TTIK Szerves Kémia Tanszékének eredményei, és megszólalnak fiatal hallgatók, kutatók, akik bizonyítják elkötelezettségüket az innováció, és a szerves kémia iránt. A film célja egy lendületes, látványos, külső stakeholderek számára vonzó képet festeni az SZTE-TTIK teljesítményében résztvevő fiatal szereplőkről.


A PR film technikai paraméterei:

Helyszínek száma: min. 1 helyszín (Tromso, Norvégia) 2015. július 15. és 19 között a nyári intenzív program

Szereplők szám: 15 (többségük rövid, pár másodperces megjelenés)

A film tervezett hossza: 12 perc

Animációs igény: van

Feliratozás: angolul

Minőségi feltétel: HD minőség

Az elkészült film átadása: .avi formátumban DVD-ra írva 3 példányban

Különleges technikai igény: nincs

 

A film előállítójaként az SZTE szolgáltatás igénybe vételével megszerzi különösen a szellemi alkotás többszörözésére (ideértve az elektronikus hordozóra történő másolást is), terjesztésére, a mű nyilvánossághoz közvetítésére, nyilvános előadására vonatkozó, harmadik személynek átengedhető, területi korlátozás nélküli, a művek, műrészletek védelmi idejének teljes időtartamára szóló kizárólagos felhasználási jogokat.

 

Az Ajánlattevő szavatol azért, hogy az elkészült filmalkotáson nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői/vagyoni/felhasználói stb. joga, amely az Egyetem jogszerzését, felhasználását korlátozná vagy akadályozná.

A Vállalkozó más munkái során felhasználhatja a forgatáson készült felvételeket.

A Vállalkozó a megrendelőnek fájl alapon adja át a kész terméket (online linkként vagy adathordozón, pld. pendriven-on)

A Vállalkozó előlegszámla benyújtására jogosult.


Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Az Ajánlattevő korlátlan és kizárólagos felhasználási jogot enged az Egyetemnek.
  • Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy korlátlan és kizárólagos felhasználási jogot enged az Egyetemnek.
  • Az ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 1 db bruttó 100.000 forintot meghaladó ellenszolgáltatási összegű, PR film készítési szolgáltatásáról.
  • Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a film kiírás szerinti elkészítésére mindösszesen formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a videó elkészítésével kapcsolatosan felmerülő költségre.

Kérjük, hogy ajánlatában egyösszegű ajánlati árat jelöljön meg, mely tartalmazza többek között a forgatási helyszínekre történő kiszállás költségét és egyéb járulékos költségeket is!

 

 

Fizetési feltételek:

A számlák összege a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Zsigmond Ágnes dr., egyetemi docens SZTE TTIK Kémiai Tanszékcsoport Szerves Kémiai Tanszék, tel: +36 (62) 544-512, +36 (62) 544-000/4512, +36 (62) 343-584, +36 (62) 544-000/3584
+36 (62) 544-200, +36 (62) 544-000/4200

email: azsig@chem.u-szeged.hu

Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Zengő Kft.
Nyertes ajánlati ár: 300 000,-Ft+ÁFA