Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05422

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) belső udvarán található 5 db platánfa gallyazása, nyesedék elszállítása, permetezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05422

Ajánlattételi határidő: 2015. augusztus 28 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított 15 munkanapon belül.

A beszerzés rövid ismertetője:


További információk:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) belső udvarán található 5 db platánfa gallyazása, nyesedék elszállítása, permetezése.

 

A terület a helyszíni bejáráson kerül bemutatásra és itt kerül az elvégzendő feladat részletesen ismertetésre.

 

Az anyagok beszerzését Ajánlattevő végzi.

 

A feladatellátás helyszíne SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) szám alatti ingatlan területén kerül bemutatásra a helyszíni bejárás alkalmával. A bejáráson kerül ismertetésre részletesen az elvégzendő feladat és a szolgáltatással kapcsolatosan elvárt minőségi színvonal.

 

Helyszíni bejárás időpontja: 2015. 08. 24. 10 óra. Találkozás a porta előtt.

 

A munka elvégzése előzetes egyeztetést követően a hétvégén (szombaton, vagy vasárnap) történjen.

Az ajánlat érvénytelen, amennyiben nem vett részt a helyszíni bejáráson.

 

 Kosaras autóval kell a munkálatokat elvégezni, mert vannak villamos vezetékek, és magasak a fák.

A fák nyeséséhez, gallyazásához szükséges engedélyek alapdokumentumainak beszerzése a nyertes Ajánlattevő feladata.

 

A munkavégzés során Ajánlattevőnek garanciát kell vállalnia, hogy nem tesz kárt az épületekben, kerítésekben. Amennyiben kárt okoz a helyreállítás költségét köteles viselni.

Az ajánlatnak tételesen tartalmaznia kell az egyes fák gallyazásának költségét és összesítve is tartalmaznia kell a bruttó vállalási díjat. A Vállalási díjnak fedezetet kell nyújtania Ajánlattevő valamennyi költségére, kiszállás, száradékolás, gallyazás, biztonsági bevédések, garancia vállalás költsége, szükség esetén eljárás a hatóság felé engedélyezésre, esetleges bírság, stb.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell az Ajánlattevő fagallyazási tevékenységére vonatkozó felelősségbiztosításának kötvény másolatát, melynek fedezetet kell nyújtania az esetlegesen bekövetkező bárminemű kár megtérítésére, e nélkül az ajánlat érvénytelen.

 

Amennyiben a fenti időpontig megkapott megrendelő birtokában nyertes Ajánlattevő nem végzi el határidőre a munkát, naptári naponként 20 ezer forint késedelmi kötbért köteles fizetni, mely levonásra kerül a bruttó vállalkozói díjból.

 

Bírálati szempont:

Ajánlattevőknek a leírás és a helyszíni bejáráson elhangzottak szerinti szolgáltatási díjat kell megadni bruttó Ft. A szolgáltatási díj fedezetet nyújt Ajánlattevő számára az ismertetett feladatok elvégzésére. Ajánlatkérő a megadott bruttó szolgáltatási díjakat értékeli.

 

Az ajánlati ár tartalmazza a munkadíjat, a helyszínre történő kiszállást és a fagallyazást, faszáradékolást, permetezést külön-külön részletezve is és összesített bruttó Ft formában is.

 

A teljesítési határidőt a megrendelés kézhezvételtől számítva adja meg Ajánlattevő munkanapban.

 

Feladatellátás helye:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

(6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.)


Szállítási, és számlaküldési cím:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

(6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.)


Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szolgáltatásról teljesítés igazolást követően számlát nyújthat be, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.


Tájékoztatjuk Ajánlattevőket, hogy a Szegedi Tudományegyetem Létesítménygazdálkodási Igazgatóság (6722, Szeged, Szentháromság u. 34.) szám alatti Épülete 2015. augusztus 08-án, valamint 2015. augusztus 33. hetében, és 2015. augusztus 34. hetében, (2015. augusztus 08-tól 2015. augusztus 23-áig) ZÁRVA TART!

Kérem, hogy az emlitett időszakban az ajánlatok (személyes, ill. borítékban történő) benyújtására nincsen lehetőség.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy Zoltán Péter, irodavezető SZTE JGYPK Dékáni Hivatal - Gondnoki és Műszaki Iroda, tel: +36 (62) 546-062, +36 (62) 544-000/6062

email: nagyzp@jgypk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Zöldterülez Kezelő Kertészeti Kft.
Nyertes ajánlati ár: 307 300,-Ft+ÁFA