Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PSZ05451

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013 pályázat, kommunikációs alprojektje keretében „Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PSZ05451

Ajánlattételi határidő: 2015. augusztus 27 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától 2016. február 29-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
1. sz. Melléklet.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Médiafigyelés szolgáltatás nyújtása napi szinten az előre meghatározott kulcsszavak alapján a Szegedi Tudományegyetem számára, az alábbiak szerint:

 

A szolgáltatás tartalma:

  • A sajtófigyelés tárgyát képező kulcsszavak száma, listája alapján nyújt szolgáltatást a nyertes médiaszolgáltató / vállalkozó. (A minimálisan figyelendő kulcsszavak listáját az ajánlattételi felhívás 1. számú melléklete tartalmazza.)
  • A nyertes szolgáltató / vállalkozó a médiafigyelésbe minél több, a dél-alföldi térségben időszerű, fontos, érdekes témakörökkel foglalkozó médiumot von be.
  • A Vállalkozó vállalja, hogy a Megrendelő tevékenységéhez illeszkedően szemléz, és a találatokról a következő információkat juttatja el ügyfeleinek: média neve, megjelenés dátuma, cikk címe, (lead) és az üzemeltető által meghatározott link, amire kattintva az SZTE és konzorciumi partnerei az eredeti oldalon tekinthetik meg a cikket. A rádiós szöveget, a videót a médiumra jellemző módon megtekintheti a Megrendelő, ugyanakkor ezeket a „hangzó anyagokat” igény esetén írott változatban is megkapja, az üzemeltető feltételei szerint. A találatokat a vállalkozó a kulcsszó-csoportokhoz kötődő témák alapján, illetve médiumok szerint rendszerezi.
  • A Sajtófigyelő szemlézés formátuma: word + mp3 hang + link videós felületre; illetve külön igény esetén a hangzó anyag (rádió, videó) írott változata is, word formátumban.
  • A Vállalkozónak a szemlézett cikkek teljes szövegéhez, a rádiós hanganyaghoz és a tévés műsorok videós változatához összesen 4 hozzáférést kell biztosítania.
  • A Sajtófigyeléshez kötődő szolgáltatásként a Vállalkozó vállalja a nap közben minimum 3 alkalommal (reggel 8 óráig, 13 óráig, 18 óráig), de szükség esetén óránkénti ún. riasztást (Breaking News). Pl. abban az esetben, ha a megfigyelés tárgyában hirtelen megugrik a megjelenések száma.
  • Vállalkozó köteles vállalni, hogy az u-szeged.hu domaint felveszi a szemlézett médiumok listájára, más felsőoktatási intézmények, illetve a tudományhoz, kutatáshoz, innovációhoz, egészségügyhöz kötődő Megrendelők számára fölajánlja szemlézésre.
  • Vállalkozó köteles vállalni, hogy – forrásmegjelöléssel – a Sajtófigyelésből kiemelt cikkek listáját a Megrendelő a honlapján, kiadványaiban megjelentetheti, illetve egy-egy kiemelt cikkről összefoglalót írhat.
  • Vállalkozó köteles biztosítani a Megrendelő számára a szerződéskötést követően bármikor a kulcsszavak listájának bővítését min. 20 db új kulcsszóval előzetes egyeztetés útján.

 

Pályázati forrás:

  • 2015. szeptember-október 31. hónapokra vonatkozó résszámla forrása (bruttó vállalkozói díj 1/3 részéről):
  • TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0013,

„A Szegedi Tudományegyetem quadruplehelix modell alapú gazdasági- és társadalmi pozicionálása, a tudástranszfer gyakorlatának kialakítása Hódmezővásárhely-Szeged kiemelt növekedési zónában” projekt.

  • 2015. november 1. - 2016. február 29-ig tartó időszakra vonatkozó résszámlák forrása (bruttó vállalkozói díj 2/3 részéről 2 számla keretében):
  • 0T138 3004

 

 

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat

bírálati szempont

súlyszám

leírás

legalacsonyabb összegű ajánlati ár

7

Ajánlati ár (nettó Ft+Áfa) Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a sajtófigyelési szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.

A legalacsonyabb árat adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.

Ajánlattevő ajánlatban vállalt, a sajtófigyelés helyét tárgyát képező helyi, regionális, országos és nemzetközi megjelenésű print, online médium és rádió, televízió.

1

Igazolási mód: Ajánlattevő darabszámra adja meg és sorolja fel azokat a médiumokat, melyeknél az ajánlata szerinti a szolgáltatást végzi.

Minimális elvárás: minimum 50 regionális médium, minimum 30 országos médium, minimum 3 nemzetközi megjelenésű médium, a fentieken belül minimum 30 print, minimum 10 rádió, minimum 10 televízió, valamint minimum 50 online médium. További elvárás, hogy az ajánlattévő minimum 10 évre visszamenő sajtóarchívummal rendelkezzen. (A minimálisan figyelendő médiumok listáját az Ajánlattételi felhívás 2. számú melléklete tartalmazza. A minél több dél-alföldi térséget érintő, a dél-alföldi térség híreivel foglalkozó médium plusz pontot ér. )

Figyelem! A fenti minimum elvárásnak nem megfelelő ajánlatokat Ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja, és nem veszi figyelembe az értékelés során!


A legtöbb darabszámot (köztük dél-alföldi érintettségű médiumokat) adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.

Az ajánlatban vállalt tematikus (tudomány-technika, innováció, oktatás, felsőoktatás) szakmédiumok, szakrovatok és blogok száma összesen.

2

Tudomány-technika, innováció és oktatás, felsőoktatás témában kérjük, hogy darabszámra adják meg és sorolják fel, milyen médiumokat, rovatokat és blogokat figyelnek.

A legtöbb darabszámot adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.



További információk:

Ajánlattevő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevőnek jogtiszta módon az ajánlattétel tárgyát képező regionális, országos és nemzetközi megjelenésű print, online médium és rádió, televízió, továbbá tudomány-technikával, innovációval és felsőoktatással kapcsolatos médium, illetve internetes közösségi felületek (egyetemi oldalak, Facebook-, Twitter, video megosztó és Blog oldalak) (sajtó) figyelésére szerződött partnernek kell lennie.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a fenti típusú médiumok figyelésére jogtiszta módon szerződött partner.

  • Ajánlattevő rendelkezzen tapasztalattal felsőoktatással kapcsolatos sajtó figyelése terén.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során minimum 2 db különböző felsőoktatási intézménynek nyújtott sajtófigyelési szolgáltatásról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződő felsőoktatási intézmény megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően 3 db számla benyújtására jogosult. A részteljesítések dátumai: 2015. október 31. (ezen a számlán kötelező feltűntetni a finanszírozás forrásának TÁMOP azonosítóját), 2015. december 31., 2016. február 29. (ezeken a számlákon nem kell feltűntetni TÁMOP azonosítót). A résszámlák a bruttó vállalkozói díj 1/3-ának megfelelő összegről kerülnek kiállításra. Az SZTE a számla kézhezvételét követően 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Marsiné Kispéter Dóra, PR-referens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-484, +36 (62) 544-000/6484

email: marsine.kispeter.dora@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: IMEDIA Kft.
Nyertes ajánlati ár: 513 000,-Ft+ÁFA