Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08539

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Klebelsberg Könyvtár (6722 Szeged, Ady tér 10.) részére SUN J4400 típusú, Storage szerver bevizsgálása és adatmentése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08539

Ajánlattételi határidő: 2018. január 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 60 naptári napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Általános leírás:

Egy nagykapacitású (soklemezes) SUN típusú (op. rendszer: OpenIndiana), ún. RAID6 lemezkezelő technológiával üzemelő, ZFS file-rendszer alá szervezett storage szerver meghibásodásáról van szó. A hardveres RAID vezérlő kártya meghibásodása (?) miatt a redundanciát és tárolást biztosító lemezek egy része is sérüléseket mutat, így az adatok egészében elérhetetlenekké váltak, mivel a file-struktúra nem látható, a rendszer a RAID „rekonstrukciót” nem tudja elvégezni.

A feladatra alkalmas pályázónak részletes esetleírást, dokumentációt és konzultációt is tudunk biztosítani.

 

A meghibásodott eszköz részletes adatai:

  • SUN gyártmányú külső STORAGE J4400 típus.
  • Adathordozók: két RAID6-os tömb (, storage, összesen 24 db 1TB-os merevlemezzel, a gyártók tipikusan: (a) 2db Hitachi, (b) 4db Seagate, (c) 6db WDC (ezek vannak a sérült tömbben, a két kiszerelt HDD Seagate szintén)
  • A ház és kapcsolódások, vezérlés kialakítása: SFF-8088-as SAS porton az X4540-re rákötve HBA kártyával, ami egy Sun PCA-00277-xx FRU number: 375-3537, valószínűleg egy Adaptec ASR-5085

 

A feladat teljesítésének módja:

A szerver elszállítása, az adatmentési eljárások alkalmazása után az adatok megfelelő méretű adathordozóra való adatmentési visszaállítása és átadása. A szerverek file-struktúrájából prioritási listát adunk, hiszen az egész adatmennyiség egy kisebb töredéke az, ami létfontosságú a mentés szempontjából.

 

Feladatellátás helye:

SZTE Klebelsberg Könyvtár

(6722 Szeged, Ady tér 10.)


 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:


A feladatra jelentkezőnek a nagyméretű storage-szerverek adat-visszaállítása területén 15 éves elismert tapasztalatokkal kell rendelkeznie,

 

  • Igazolási mód:

A feladat elvégzéséhez a jelentkezőnek az adat-visszaállítás szakterületen belül a következő képességekkel kell rendelkeznie:

  • rendszeresen auditált ISO 9001 és 27001 minősítés
  • igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az ISO érvényes tanúsítvány másolatát
  • a teljes munkaterület statikus elektromosság ellen védett un. állandó teljesítményű vezető padlózattal ellátott
  • igazolási mód: ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban igazolja, hogy a teljes munkaterület statikus elektromosság ellen védett un. állandó teljesítményű vezető padlózattal ellátott
  • tisztaszobai labor és tisztaszobai lamináris boksz kiépítettsége és megléte
  • igazolási mód: ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban igazolja, a tisztaszobai labor és tisztaszobai lamináris boksz kiépítettségét és meglétét

 

 

A pályázó rendelkezzen a következő képesítések valamelyikével:

CISA (Certified Information Systems Auditor), CISSP (Certified Information Systems Security Professional), CISM (Certified Information Security Manager),

  • igazolási mód: oklevél, ennek hiányában ajánlattevő nyilatkozata

 

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE Klebelsberg Könyvtár által igazolt teljesítést követően.

 

  • Ajánlattevő minősüljön átlátható szervezetnek az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41. (6) bekezdésében foglaltak alapján. Ajánlatkérő az ajánlatok értékelésekor ellenőrzi, hogy az átláthatóság igazolására szolgáló dokumentum a nyilvántartásában rendelkezésre áll-e, szükség esetén az átláthatósági nyilatkozatot hiánypótlásban kéri be.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Kérjük, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a beszerzést intéző részére (e-mail cím) is küldjék meg!”

 

Szállítási és Számlaküldési cím:

SZTE Klebelsberg Könyvtár

(6722 Szeged, Ady tér 10.)




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sándor Ákos, osztályvezető SZTE Klebelsberg Könyvtár Automatizálás Fejlesztési Osztály, tel: +36 (62) 546-669, +36 (62) 544-000/6669

email: Akos.Sandor@bibl.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Kürt Zrt.
Nyertes ajánlati ár: 3 600 000,-Ft+ÁFA