Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08915

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Tanulásmódszertan csoportos tanácsadás és akkreditált pedagógus továbbképzés szakmai anyagának előkészítése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08915

Ajánlattételi határidő: 2018. május 24 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 2018.10.31.-ig

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ (SZTE-ÉTK) részére Tanulásmódszertan csoportos tanácsadás és akkreditált pedagógus továbbképzés szakmai anyagának előkészítése ” .

  1. Tanítás-Tanulásmódszertani képzés középiskolai tanárok számára „Nagykövetek” képzése ( összesen 7 csoport, egy csoport 7,5 óra, egy csoport létszáma max. 15 fő)
  2. Tanárszakos egyetemi hallgatók Tanítás tanulásmódszertani képzése.

Összesen 14 csoport, egy csoport 6 óra, egy csoport max. létszáma: 15 fő.)

  1. Akkreditált pedagógus továbbképzés szakmai anyagának előkészítése. A tanulásmódszertani alfejezet részletes tematika szerkesztése, képzési struktúra kialakítása az Akkreditált Pedagógus Továbbképzés protokolljának megfelelően.

Feladatellátás helye: SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 6.)

Teljesítési határidő/részhatáridők (szerződéskötéstől): szerződéskötéstől számítva 2018. 10.31.-ig tartó határozott időtartamú szerződés a vállalkozóval, havonta számlázási lehetőség teljesítés összesítő mellékelésével

  • A vállalkozó a kliensekre fordított időről (a megrendelővel előre egyeztetett) időszakonként a „Teljesítési Összesítő” melléklet szerint kimutatást készít, melyet megküld az egységvezető részére. A szakember a megrendelő által kiállított teljesítés igazolás kézhezvételétől jogosult számla benyújtására. A szakember a szerződés szerinti óradíjat összesítve, az elkészített kimutatás („Teljesítési Összesítő”) szerint számlázza, melyet az SZTE 60 napos átutalási határidővel kifizet, a számla átvételét követően.

 

  • Tanácsadások időtartama:
  • egyéni és csoportos tanulásmódszertan tanácsadás esetén kliensenként 2 alkalom. Alkalmanként 45 perc.

 

  • Tanácsadások tervezett ütemezése:

szerződéskötéstől számított 2018.10.31.-ig heti rendszerességgel egy délelőtt (kivéve a nyári időszakot)  

Figyelem! Ajánlatkérő fenntartja a tanácsadások időpontjainak és ütemezésének módosítási jogát. A tanácsadások pontos időpontját az első tanácsadás alkalmát 10 nappal megelőzően egyezteti az Ajánlatkérő az Ajánlattevővel.

  • Tervezett tematika:

Vállalkozó köteles a tanácsadási tervet a Megrendelő elvárásaihoz igazodóan kialakítani, az alábbi tervezett tématerületek mentén:

  • egyéni és csoportos tanulásmódszertan tanácsadás nyújtása heti ütemezéssel,
  • a vállalkozó köteles kéthavonta szupervíziós szakmai csoportban munkájáról számot adni

 

  • Tanácsadások helyszíne: SZTE –ÉTK 6722 Szeged, Honvéd tér 6. A tanácsadások helyszínének módosítási jogát az Ajánlatkérő fenntartja.
  • A Tanácsadásokon résztvevők tervezett létszáma: egyéni tanulásmódszertan tanácsadás esetén félévente átlagosan 45 hallgató.

 

  • A felek a szerződést a szerződéskötés időpontjától számított 2018.10.31.-ig tartó határozott időtartamra kötik meg.

 

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

A tanulásmódszertan tanácsadást olyan szakember tudja hatékonyan megtartani, aki megfelelő képesítéssel rendelkezik az eljárás során kiírt területen, melyet oklevéllel igazol.

  • Ajánlattevő teljesítésbe bevonni kívánt tanácsadója(i) rendelkezzen(ek) 5 év szakmai tapasztalattal középiskolás pedagógusok képzéséhez kapcsolódóan
  • igazolási mód : referencia megjelölésével
  • 5 éves szakmai tapasztalat felsőoktatásban tanulók tanulásmódszertani képzéséről,
  • Igazolási mód: oklevél csatolása + referencia
  • szakmai tapasztalat akkreditált felnőttképzési programok összeállításában
  • igazolási mód: referencia megjelölésével
  • íráskép elemzési végzettség és gyakorlat
  • Igazolási mód: oklevél csatolása + referencia

 

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a tanulásmódszertan egyéni és csoportos tanácsadás óradíjára bruttó Ft/óra formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő az 1 óra időtartamra megadott bruttó díjakat fogja értékelni a bírálat során.

 

A tanácsadási díj összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Tanácsadási díj: ……………………..bruttó Ft/óra

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.

 

Ajánlatkérő a tanácsadások tényleges időpontjait és időtartamait legkésőbb a tényleges időpontokat megelőző 10 munkanappal egyezteti, véglegesíti Ajánlattevővel. Az elszámolás a megadott óradíj alapján a tényleges tanácsadások óraszámának megfelelően történik.

 

Felek kötelesek a tényleges tanácsadások óraszámait a teljesítésigazolásban rögzíteni.

 




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Jakócs gergely, ügyvivő szakértő Egyetemi életvezetési tanácsadó Központ, tel: 62/544-029

email: ignikopol@gmail.com


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárás visszavonásra került.