Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06091

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE MGK Kollégium fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatására.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06091

Ajánlattételi határidő: 2016. február 02 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: (2016. február 04.-2018. február 04.)

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
1 sz Melléklet.doc
2. sz. melléklet.docx
Szerz terv.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE MGK (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi u. 10-12.) fehér ágyneműinek (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosatása.

A Kollégium ágynemű féleségeinek éves tervezett mennyiségét az 1. sz. melléklet tartalmazza. A tervezett mennyiség eltérhet a ténylegesen mosatásra kerülő mennyiségtől.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

  • Ajánlattevő rendelkezzen a feladat ellátásához szükséges technikai felszereltséggel. Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a feladat ellátására alkalmas, hatósági engedéllyel rendelkező mosodával és három éves szakmai tapasztalattal.

 

  • 1) Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 36 hónapban teljesített a megadott darabszámú ágynemű (lepedő, paplan-, párnahuzat) fertőtlenítő mosást. A nyilatkozat tartalmazza az ellenszolgáltatás összegét, az ágyneműféleségek mennyiségére utaló darabszám adatot, a teljesítés idejét, a szerződést kötő másik fél megnevezését, a részéről információt nyújtó személy nevét és telefonszámát. Az egyszerű eljárásra tekintettel elegendő a referencia körében saját nyilatkozat csatolása, nem szükséges a megrendelő által aláírt vagy kiadott igazolás.
  • 2)  

Az ajánlattevő műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik az elmúlt 36 hónap időszakban:

  • 1800 db ágynemű mosatásra vonatkozó referenciával,

Az ajánlattevő abban az esetben is alkalmatlan, amennyiben a megadott referencia negatív értékelést kap a megadott információt nyújtó személytől.

 

  • 3) Ajánlattevő nyújtsa be ajánlatában az ajánlattételi határidő előtti időszakos hatósági vizsgálat eredményét, vagy a működési engedélyét.
  • Ajánlattevő alkalmatlan amennyiben a hatósági vizsgálat eredménye kijavíthatatlan hibát tartalmaz, vagy nem mellékeli ajánlatához a vizsgálat eredményét, működési engedélyét.

 3) Helyszíni bejáráson kerül bemutatásra a mosatandó ágynemű.

 

Helyszíni bejárás helyszíne, és időpontja:

  • SZTE MGK
  • A helyszín: Hódmezővásárhely, Petőfi u. 10-12., időpont: 2016. január 28. csütörtök 10.30 óra

 

Bírálati szempont: Ajánlattevő ajánlatában adja meg egy- egy darab lepedő, paplanhuzat és párnahuzat (külön tételenként) fertőtlenítő mosásának nettó Ft + Áfa árát. A bruttó árnak, fedezetet kell nyújtania a mosatási szolgáltatás munkadíjára, a helyszínen történő átvétel, elszállítás, a mosás, a vasalás, a csomagolás és a helyszínre történő kiszállítás és átadás költségeire.

Ajánlatkérő (egy db lepedő + egy db paplanhuzat + egy db. párnahuzat) bruttó ajánlati árat fogja értékelni.

 

Kérjük, hogy Ajánlattevő az ellenszolgáltatás összegét az 2. sz. Melléklet kitöltésével adja meg.

 

Figyelem! Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania a mosással kapcsolatos mindennemű kiadásra a szennyes ágynemű átvételétől a tiszta ágynemű átadásáig.

 

A szolgáltatás során elvárt követelmények, szerződéses feltételek:

 

SZTE MGK Kollégium:

 

Kollégiumi hallgatói elszállásolásához és vendégfogadáshoz szükséges fehér ágynemű mosatása.

 

Szennyes ágynemű átvétele hetente hétfői napokon, a tiszta ágyneműt csütörtöki napon kérjük visszaszállítani a SZTE MGK Kollégium (6800 Hódmezővásárhely, Petőfi S. u. 12.) címre.

 

Mosatás heti 2 alkalommal, különleges esetekben telefonon történt bejelentés alapján.

Átvétel: hétfői és csütörtöki napokon,

Leszállítás: hétfői és csütörtöki napokon.

 

Ajánlattevő ajánlati árát 2017. január 31-ig köteles tartani, ekkor emelheti a KSH által közzétett előző évi általános infláció mértékével.

 

Mindkét részajánlati kör esetén szerződéses feltétel:

Amennyiben a Kollégium részéről 2 hónap alatt 3 esetben kifogás merül fel a szolgáltatás teljesítés minőségével kapcsolatban, Ajánlatkérő jogosult a szerződés felmondására.

 

Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, felek a 2 éves időszak lejártát követőn, közös megegyezéssel további 1 évig meghosszabbíthatják a szerződést, az addigi mosatási díj azonos szinten tartása mellett.

 

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a szerződéses időszak alatt a Kollégium havonta az adott hónapban ténylegesen mosatott mennyiségről 1 db számlát jogosult benyújtani teljesítés igazolást követően, melyet a Szegedi Tudományegyetem átutalással, a számla kézhezvételét követő 60 napos fizetési határidővel egyenlít ki. Nyertes ajánlattevő köteles a db-ra megadott egységára alapján az adott hónapban a ténylegesen kimosott fehér ágynemű (lepedő, paplan-, párnahuzat) mennyiségének megfelelően elszámolni.

Az adott hónapban a mosatásra átadott ágynemű mennyisége (db) a Szegedi Tudományegyetem részéről a teljesítés igazolásban kerül rögzítésre.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

SZTE MGK Kollégium

(6800 Hódmezővásárhely, Petőfi S. u. 12.)




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Komarek Levente dr., főiskolai docens, oktatási dékánhelyettes SZTE MGK Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet, tel: +36 (62) 532-990/151

email: komarek@mgk.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Mimoda Kft.
Nyertes ajánlati ár: 407 331,-Ft+ÁFA