Bezár

Hírarchívum

A MOL Group az „Alma Mater Díj 2015” nyertese

A MOL Group az „Alma Mater Díj 2015” nyertese

2015. március 26.
2 perc

Tizedik alkalommal adják át 2015. március 31-én a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezetének a díját az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriumában. A MOL Group, az „Alma Mater Díj 2015” tulajdonosa jelenleg 105 olyan személyt foglalkozta, aki egykor az SZTE hallgatójaként szerzett diplomát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater szervezete minden évben pályázatot hirdet azon szervezetek részére, amelyek az Szegedi Tudományegyetemmel szoros tudományos, szakmai kapcsolatot ápolnak. Az idei presztízsdíjat a XX. SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitója után, 2015. március 31-én adják át a TIK-ben.

 


Számos cég versengett a címért

 

Az SZTE Alma Mater díját annak a cégnek ítélik oda, amely kimagasló létszámban foglalkoztat a Tisza-parti universitason végzett hallgatókat, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel és támogatja a szegedi egyetem céljainak megvalósítását. Idén több vállalkozás is pályázott a kitüntető címre. A korábbi indulók közül ismét beadta pályázatát például a ContiTech Rubber Industrial Kft., és a Morgan Stanley. Új pályázóként indult a Szegedi Ítélőtábla, a MOL Group és az Ericsson Magyarország Kft. A pályázatokat 3 fős bíráló bizottság értékelte; Martinek Tamás, az SZTE közkapcsolati rektorhelyettese, Görög Márta, az SZTE Alma Mater vezetője, valamint Bolgár Zsolt, az Universitas-Szeged Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 


Kiemelkedő kapcsolat a MOL csoporttal

 

A 2015-ös Alma Mater díj nyertese a MOL Group, mely kiemelt foglalkoztatója a Szegeden végzett hallgatóknak. A csoport jelenleg 105 olyan személyt foglalkoztat, aki egykor az SZTE hallgatója volt. A cég 20 K+F projekt kapcsán működik együtt a szegedi egyetemmel, melynek intézményi céljait 2013-ban 10 millió, 2014-ben 15 millió forinttal támogatta.

A szervezet 2013-ban 24, míg 2014-ben 18 hallgató számára biztosított gyakornoki helyet és 5 fiatal kutatót részesített ösztöndíjban. A kiemelkedő együttműködési munkáért járó presztízsdíjat Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora és Görög Márta, az SZTE Alma Mater vezetője adják majd át Szakál Tamásnak, a MOL kutatás-termelési igazgatójának 2015. március 31-én az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

 


A nyeremény

 

A nyertes cég a XX. SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitója után ünnepélyes keretek között veheti át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat és jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2015.” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben. Továbbá a díjazottnak az SZTE Alma Mater honlapján, online hírleveleiben és kiadványaiban kiemelt kommunikációs lehetőséget biztosít.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek