Bezár

Hírarchívum

vegleges

SZTE Innovációs Nap 2016

SZTE Innovációs Nap 2016

2016. április 18.
1 perc

Az SZTE 2016-ban is kitárja kapuit és várja az innováció iránt érdeklődőket 2016. április 28-án a TIK-ben. Az SZTE Innovációs Nap idei programjában olyan kérdések megvitatására nyílik lehetőség, amelyekkel az egyetemi kutatóknak és vállalati szakembereknek is szembesülniük kell mindennapjaik során.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelynek időpontja 2016. április 28 (csütörtök), 10:00 óra (regisztráció 9:30-tól).


A rendezvény célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit, oktatókat, kutatókat, valamint társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő szakembereit. A meghívott szakemberek olyan problémákra és kihívásokra hívják fel a vendégek figyelmét, amelyekkel az innovációs és technológia transzfer folyamatokban érintett kutatóknak és vállalkozásoknak egyaránt szembesülniük kell.


Az idei évben első alkalommal kerül átadásra az SZTE Innovációs Díja a következő kategóriákban:

a, Leginnovatívabb TDK munkáért

b, Leginnovatívabb PhD munkáért

c, Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén

d, Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén

e, Leginnovatívabb kutatómunkáért a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén

Ezen felül olyan témákat vonultatunk fel, amelyek szorosan kapcsolódnak az egyetem-ipari együttműködésekhez, ipari partnereinkkel elért közös eredményeinkhez és későbbi elképzeléseinkhez. Célunk a Szegedi Tudományegyetem térségi gazdaságszervező szerepének erősítése, a vállalti partnerség ösztönzése.

 

A rendezvénynek 2016. április 28-án a József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) (6722 Szeged, Ady tér 10.) ad helyet.


A részletes program megtekintéséhez és a regisztrációhoz kattintson ide.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek