Bezár

Hírarchívum

Kosárlabda: szűk Szedeák-zakó Kaposváron

Kosárlabda: szűk Szedeák-zakó Kaposváron

2012. november 07.
2 perc
Kiélezett meccsen szenvedett vereséget a Szegedi Tudományegyetem által is támogatott kosárlabdacsapat az NB I/A csoportban a Kaposvár vendégeként.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az NB I/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 6. fordulójában a nyáron alaposan megerősített Kaposvárhoz látogatott a Naturtex-SZTE-Szedeák. A mieink immár csak két külföldivel utaztak el Somogyba, miután kölcsönös megegyezéssel szerződést bontottak a sérült amerikai irányítóval, John Gilchristtel. A játékmester utódját még keresik, már meg is van a kiszemelt, kinek érkezését hamarosan be is jelentik.

Ami a kaposvári összecsapást illeti, nagyszerűen kezdtek a vendégek, szinte végig vezettek az első negyedben, ám a következő felvonásban nagyon belelendültek a hazaiak idegenlégiósai, s valóságos kosáresővel áztatták el ellenfelüket. A nagyszünetben 52-42-es hátrányban volt Molnár József legénysége, s bár a harmadik, illetve negyedik negyedre Anthony Gurley és Csorvási Milán vezérletével újra feljavultak a Tisza-partiak, felzárkózniuk igen, egyenlíteniük, fordítaniuk már nem sikerült. A vendéglátók 81-78-ra nyerték az izgalmas találkozót.

A következő fordulóban ismét hazai pályán láthatjuk a Naturtex-SZTE-Szedeákot. A fiúk november 10-én (szombaton) 18 órai kezdettel a Zalakerémia-ZTE KK-t fogadják az újszegedi sportcsarnokban, s ezt a mérkőzést bizony mindenféleképpen meg kell nyerniük. Szükség lesz a lelkes közönség buzdítására is, aki csak teheti, segítse a feltörekvő együttest!


Férfi kosárlabda NB I/A 6. forduló:


Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 81-78 (17-20, 35-22, 16-21, 13-15).
Kaposvár, városi sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Benczur T., Gál J., Rácz Zs.; ellenőr: Bernáth.

Kaposvár: DUNN 13, Drahos, SWANSTON 33/15, Hendlein 10, SPICA 20. Csere: Kiss K. 1, Szőke B. 4, Kovács S. Vezetőedző: Fekete Ádám.

Szedeák: Vida 6, GURLEY 25/6, Kiss Zs. 8/6, Dukic 10/3, CSORVÁSI M. 19. Csere: Tanács 9, Csorvási L. 1. Vezetőedző: Molnár József.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek