Bezár

Hírarchívum

Győzelmet aratott a Szedeák a bajnoki rajton

Győzelmet aratott a Szedeák a bajnoki rajton

2012. október 08.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem által is támogatott kosárlabdacsapat a Debrecent verte meg az NB I/A csoport nyitófordulójában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Elsősorban fantasztikus védőmunkája vezette sikerre a Naturtex-SZTE-Szedeákot a Factum Sport Debrecen ellen október 7-én. A nyáron jelentősen átalakult szegedi együttes gyakorlatilag végig vezetve nyerte meg a rendkívül fontos találkozót. Az Új-Zélandról hazatért tréner, Molnár József így győzelemmel mutatkozott be a kispadon. Fantasztikus teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet a szerb Nebojsa Dukic, de a két frissen igazolt amerikai, John Gilchrist és Anthony Gurley is biztatóan mozgott, ahogyan a nyáron szerződtetett válogatott center, Csorvási Milán is nagyszerűen mozgott a palánk alatt. Látszott, hogy még nem állt teljesen össze a csapat, ugyanakkor a kezdés mindenképpen biztató.

A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb október 10-én (szerdán) 19:15-kor lép pályára, amikor a Nyíregyházát fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

 

Férfi kosárlabda NB I/A 1. forduló:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Factum Sport Debrecen 74-60 (19-15, 21-16, 20-19, 14-10). Szeged, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Benczur T., Ádám J., Hegedűs T.; ellenőr: Görgényi
Szeged: GILCHRIST 13/3, Gurley 11/3, Kiss Zs. 8/3, DUKIC 16/3, Csorvási M. 13. Csere: Vida, Tanács 7/3, Varga D., Csorvási L. 2, Wirth 4. Vezetőedző: Molnár József.
Debrecen: FEKETE 23/3, Helmeczi 7, Pettis 6, Cseh 10/9, CARTER 9. Csere: Boros, Vas 3, Izzo 2, Kovács I. Vezetőező: Michael Schuurs.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek