Bezár

Hírarchívum

Kutatók éjszakája a Tudományegyetemben

Kutatók éjszakája a Tudományegyetemben

2012. október 19.
1 perc

Évek óta az októberi Tudományegyetem a Kutatók éjszakájának összefoglalása 30 percben. Most négy helyszínen járt a stáb: az ETSZK Temesvári körúti, a JGYPK Boldogasszony sugárúti, a TTIK Egyetem utcai épületében és az Egyetemi Füvészkertben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Médiacentrum SZTEtv Tudományegyetem című magazinja októberben új összeállítással jelentkezik: összefoglalót láthatnak a Kutatók szegedi éjszakájának színes programjaiból. Természetesen mindenütt nem lehetett ott a stáb, de bepillantottak az ETSZK egészségmegőrzést népszerűsítő kínálatába, megnézték a JGYPK-án a fizikai, kémiai kísérleteket, ujjlenyomatot elemeztek a Embertani Tanszék munkatársainak irányításával, 3D-ben figyelték Szegedet a földrajzosokkal és kalandoztak az éjszaka leple alatt a Füvészkertben.

 

A Tudományegyetem új adása elérhető az SZTE honlapján: http://www.u-szeged.hu/videogaleria/egyetemi-esemenyek/kutatok-ejszakaja-szeged, illetve ismétlése látható a Telin Televízióban. A műsort az SZTE Médiacentrum megbízásából a BTK TV Stúdiója készítette, felelős szerkesztő: Klucsik Edit.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek