2020. október 23., péntek English version

Egyetemi tanrend

*Tanrendi kereső

Kérjük, írja be a keresett adat (kurzuskód címe, kódja, oktató, tanszék, szak vagy képzési program neve) első betűit.

Részletes keresési feltételek

Felfed / Elrejt

Tanterv

Kód:
LOE_A-M
Képzési forma:
Mesterképzés (MA/MSc)
Tagozat:
Levelező
Képző intézet:
Kezelési kör:
Kredit:
120 kredit
Félév:
4
Speciális:
nem párosítható, nem tanári
Dátum:
2017.03.31. 12:56:52
Felvételi követelmények:
főiskola
Továbbtanulási lehetõségek:
PhD/DLA
Értékelési rendszer:
TT / KPR TE Megnevezés Szemeszter
01234
MK-KOEA-V Különbözeti vizsgák élelmiszermérnök MSc-hez; Teljesítendő: min.56 kredit
ME-KOE_A Mesterképzés előfeltétel élelmiszermérnök
MK-LOEA Okleveles élelmiszermérnök; Teljesítendő: min.112 kredit
TT / KPR TE Megnevezés Szemeszter
01234
MK-LOEA-T Törzsképzés; Teljesítendő: min.78 kredit
kötelező tantárgy LOEAT010 Alkalmazott statisztika; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT011 Alkalmazott statisztika; _Gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy 2
kötelező tantárgy LOEAT020 Fizikai kémia; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT021 Fizikai kémia; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LOEAT030 Táplákozástudományi ismeretek; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT031 Táplákozástudományi ismeretek; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAT040 Élelmiszeripari transzportfolyamatok; Teljesítendő: min. 10 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT041 Élelmiszeripari transzportfolyamatok 1.; _Előadás, 18 óra, _Kollokvium 5
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT043 Élelmiszeripari transzportfolyamatok 2.; _Előadás, 18 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT041 5
kötelező tantárgy LOEAT050 Élelmiszeripari folyamatszervezés; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT051 Élelmiszeripari folyamatszervezés; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAT060 Minőségirányítás; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT061 Minőségirányítás 1.; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT063 Minőségirányítás 2.; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT061 2
kötelező tantárgy LOEAT070 Élelmiszerbiztonság; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT071 Élelmiszerbiztonság; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy LOEAT080 Általános élelmiszertechnológiák; Teljesítendő: min. 7 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT081 Általános élelmiszertechnológiák 1.; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT083 Általános élelmiszertechnológiák 2.; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT081 3
kötelező tantárgy LOEAT090 Biotechnológia; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT091 Biotechnológia; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAT100 Élelmiszeripari üzemek tervezése, telepítése; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT101 Élelmiszeripari üzemek tervezése, telepítése; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
kötelező tantárgy LOEAT110 Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT111 Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás; _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy 3
kötelező tantárgy LOEAT120 Környezetgazdálkodási ismeretek; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT121 Környezetgazdálkodási ismeretek; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LOEAT130 Marketing; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT131 Marketing; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAT140 Élelmiszeripari gazdaságtan; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT141 Élelmiszeripari gazdaságtan; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAT400 Diplomadolgozat; Teljesítendő: min. 30 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT401 Diplomadolgozat 1.; _Konzultációs gyakorlat, 40 óra, _Minősítés 12
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAT402 Diplomadolgozat 2.; _Konzultációs gyakorlat, 50 óra, _Minősítés, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT401 18
MK-LOEA-E Élip. techn. és termékfejlesztő szakirány; Teljesítendő: min.34 kredit
kötelező tantárgy LOEAE150 Iparági szaktechnológiák; Teljesítendő: min. 15 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE151 Iparági szaktechnológiák 1.; _Előadás, 18 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT081 5
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE153 Iparági szaktechnológiák 2.; _Előadás, 18 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT081 5
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE155 Iparági szaktechnológiák 3.; _Előadás, 18 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAT081 5
kötelező tantárgy LOEAE160 Iparági szakgéptan; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE161 Iparági szakgéptan 1.; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE163 Iparági szakgéptan 2.; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE165 Iparági szakgéptan 3.; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAE170 Csomagolástechnika; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE171 Csomagolástechnika; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAE180 Élelmiszerminősítés; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE181 Élelmiszerminősítés; _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy 2
kötelező tantárgy LOEAE190 Termékfejlesztés, innováció; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE191 Termékfejlesztés, innováció 1.; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE193 Termékfejlesztés, innováció 2.; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLOEAE191 2
kötelező tantárgy LOEAE200 Jogi ismeretek; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE201 Jogi ismeretek; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelező tantárgy LOEAE210 Alternatív feldolgozási technikák; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LOEAE211 Alternatív feldolgozási technikák; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
MK-KOMO Közös modulok; Teljesítendő: min.8 kredit
TT / KPR TE Megnevezés Szemeszter
01234
MKS-SZV Testnevelés, nyelv, általánosan művelő; Teljesítendő: min.0 kredit
szabadon választható tantárgy XM0010 Általánosan művelő tárgyak MA, MSc; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme XM0011 Általánosan művelő tárgyak MA, MSc; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium, ismételten felvehető 2
szabadon választható tantárgy XN0150 Lektorátusi gazdasági, szakmai nyelvórák MK-nak; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme XN0151 Lektorátusi gazdasági, szakmai nyelvórák MK-nak kredites; _Gyakorlat, 2 óra, _Gyakorlati jegy, ismételten felvehető 2
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme XN0156 Lektorátusi gazdasági, szakmai nyelvórák MK-nak nem kredites; _Gyakorlat, 2 óra, _Aláírás 0
MK-LVL_D Választható tárgyak (D) levelezős; Teljesítendő: min.0 kredit
szabadon választható tantárgy LVLD7000 Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7001 Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7010 Fűszerek feldolgozástechnológiája; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7011 Fűszerek feldolgozástechnológiája; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7020 Hőkezelés; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7021 Hőkezelés; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7030 Mikotoxinok nagyműszeres vizsgálati módszerei; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7031 Mikotoxinok nagyműszeres vizsgálati módszerei; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7050 Gabonatárolás technikája; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7051 Gabonatárolás technikája; _Előadás, 8 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7060 Elválasztás-technika alkalmazásai; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7061 Elválasztás-technika alkalmazásai; _Előadás, 8 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD0010 Demonstrátori feladat; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD0011 Demonstrátori feladat; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, ismételten felvehető 1
szabadon választható tantárgy LVLD7070 Tartósítóipari technológiák; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7071 Tartósítóipari technológiák; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7080 Speciális húsipari technológiák; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7081 Speciális húsipari technológiák; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7110 Húsipari számítások; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7111 Húsipari számítások; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7130 Halfeldolgozás; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7131 Halfeldolgozás; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7140 Magyar gabonaételek és fűszerek; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7141 Magyar gabonaételek és fűszerek; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD7150 Antioxidáns és antimikrobiális természetes anyagok; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD7151 Antioxidáns és antimikrobiális természetes anyagok; _Előadás, 2 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
MK-LVAL-B Választható tárgyak (B); Teljesítendő: min.0 kredit
kötelezően választható tantárgy LVALB9990 Más képzésben teljesített választható tárgy; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB9991 Más képzésben teljesített válsztható tárgy; _Előadás, 10 óra, _Minősítés, ismételten felvehető 2
kötelezően választható tantárgy LVALB2310 Hagyományos és alk. hőkezelés (A); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB2311 Hagyományos és alk. hőkezelés; _Előadás, 12 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB2330 Gabona alapú funkcionális élelmiszerek; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB2331 Gabona alapú funkcionális élelmiszerek; _Előadás, 8 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB5230 Menedzsment (MSc); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB5231 Menedzsment; _Előadás, 7 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7020 Hőkezelés; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB7021 Hőkezelés; _Előadás, 7 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB2380 Penészek és toxinok élelmiszeripari jelentősége; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB2381 Penészek és toxinok élelmiszeripari jelentősége; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7030 Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB7031 Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7040 Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB7041 Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7210 Menedzsment (MSc); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB7211 Menedzsment (MSc); _Előadás, 7 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7050 Válogatott fejezetek az élelmiszeriparban; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy kötelezően választható tárgyeleme LVALB7051 Válogatott fejezetek az élelmiszeriparban; _Előadás, 2 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7060 Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7061 Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban 1.; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7063 Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban 2.; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7070 Környezetvédelem; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7071 Környezetvédelem; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7080 Bio élelmiszerek gyártása és forgalmazása; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7081 Bio élelmiszerek gyártása és forgalmazása; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelezően választható tantárgy LVALB7090 Speciális húsipari technológiák; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7091 Speciális húsipari technológiák; _Előadás, 8 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7100 Mikotoxinok nagyműszeres vizsgálati módszerei; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7101 Mikotoxinok nagyműszeres vizsgálati módszerei; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7250 Vállalati gazdaságtan; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7251 Vállalati gazdaságtan; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 3
kötelezően választható tantárgy LVALB7110 Növényi hatóanyagok (MSc); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7111 Növényi hatóanyagok (MSc); _Előadás, 7 óra, _Minősítés 2
kötelezően választható tantárgy LVALB7120 Élelmiszerallergia; Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelezően választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVALB7121 Élelmiszerallergia; _Előadás, 10 óra, _Minősítés 2
Jelmagyarázat: MK - mérföldko; TT/KPR - tantárgy vagy becsatolt képzési program; TE, Tantárgyelem - tantárgy tárgyeleme; - kötelező; - kötelezően választható, - szabadon választható; Tárgyelemeknél az ikon színe a tantárgy kötelezőségét jelzi, a beleírt betű pedig a tárgyelem tantárgyon belüli kötelezőségét; : ismételten felvehető; - kurzusfelvétel előfeltétele; - párhuzamosan felveendő; - vizsga előfeltétele; 0,1,... - ajánlott félév(ek) és kredit; k: kreditpontok

Mérföldkő-struktúra

Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból min.56 kredit összegyüjtése.
Becsatolt Képzési Programok (1)
1. ME-KOE_A - Mesterképzés előfeltétel élelmiszermérnök
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból és a beágyazott mérföldkövek tárgyaiból min.112 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 15
A mérföldkő tárgyaiból min.78 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 7
A mérföldkő tárgyaiból min.34 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból és a beágyazott mérföldkövek tárgyaiból min.8 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Szabadon választható tantárgyak száma 2
A mérföldkő tárgyaiból min.0 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Szabadon választható tantárgyak száma 13
A mérföldkő tárgyaiból min.0 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból min.0 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.

Szakterületi tárgyak részletes felsorolása

KOEA-V Különbözeti vizsgák élelmiszermérnök MSc-hez modul
LOEA-E Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány modul
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Fenyvessy József Dr. (FEJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.15 kredit
_Előadás, kötelező, 18 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 18 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 18 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Fenyvessy József Dr. (FEJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős oktató:
Gyimes Ernő Dr. (GYEJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Horváthné dr. Almássy Katalin (HOAJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Marosi Tibor Dr. (MATLAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Szabó Imre Prof. Dr. (SZIHACS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
LOEA-T Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag modul
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Rajkó Róbert Prof. Dr. (RARJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Gyakorlat, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bara Tamásné Dr. (BATJACS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Fenyvessy József Dr. (FEJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Hodúr Cecília Prof. Dr. (HOCJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.10 kredit
_Előadás, kötelező, 18 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 18 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Rajkó Róbert Prof. Dr. (RARJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Marosi Tibor Dr. (MATLAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Krisch Judit Éva Dr. (KRJHAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Csanádi József Dr. (CSJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.7 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Soós József Dr. (SOJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Gyimes Ernő Dr. (GYEJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős oktató:
Gyeviki János Dr. (GYJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
László Zsuzsanna Dr. (LAZIAET.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Lendvai Edina Dr. (LEEIABT.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Balogh Sándor Dr. (BASJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.30 kredit
_Konzultációs gyakorlat, kötelező, 40 óra / 12 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Konzultációs gyakorlat, kötelező, 50 óra / 18 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
LVAL-B Választható tárgyak (levelezős) modul
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 12 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 8 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Téren József Dr. (TEJHAES.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Gulyás László Dr. (GULJABS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 7 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 7 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Jankóné Dr. Forgács Judit (JAFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 2 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Téren József Dr. (TEJHAES.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
0
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Gerő László Dr. (GELJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 8 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Krisch Judit Éva Dr. (KRJHAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 7 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Krisch Judit Éva Dr. (KRJHAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Gulyás László Dr. (GULJABS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 7 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Gál József Dr. (GAJMAAM.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
MK Mérnöki Kar
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Minősítés
Kurzushirdető tanszék:
MK Mérnöki Kar
LVL_D Választható tantárgyak (D) modul
Felelős tanszék:
MK Mérnöki Kar
Felelős oktató:
Panyor Ágota Dr. (PAAJAFS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 5 óra / 1 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
MK Mérnöki Kar
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bartók Tibor Sándor Dr. (BATLAHT.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 8 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bartók Tibor Sándor Dr. (BATLAHT.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 8 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bencsik Dóra (BEDXAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bakos Tiborné (BATQABS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Krisch Judit Éva Dr. (KRJHAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 2 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
XANPT Általános művelő, Nyelv, Pedagógia, Testnevelés modul
Felelős tanszék:
Kreditáló Tanszék
_Előadás, nem kötelező, 2 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Kurzushirdető tanszék:
Kreditáló Tanszék
Felelős tanszék:
Központi Oktatási Egységek
_Gyakorlat, nem kötelező, 2 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Kurzushirdető tanszék:
Idegennyelvi Kommunikációs Intézet
_Gyakorlat, nem kötelező, 2 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Kurzushirdető tanszék:
Idegennyelvi Kommunikációs Intézet
Utolsó frissítés dátuma: 2017.04.07. 12:52

Súgó

 
Ezen az oldalon az egyetem ETR tanulmányi rendszerében meghirdetett kurzusok közt kereshet és böngészhet. Az ETR-ből az adatok időszakosan kerülnek áttöltésre, ennek időpontját az „Utolsó frissítés dátuma” szövegnél ellenőrizheti. Fontos, hogy csak azok a képzések, szakok, oktatók stb. jelennek meg itt, amelyekhez (akikhez) az adott félévben már történt az ETR-ben kurzushirdetés. A teljes egyetemi szakkínálatról a felvi.hu oldalain, vagy az egyes karok honlapján tájékozódhat.
 
Először az egyetemi félévet kell kiválasztania, ez az oldal tetején a „… félév ETR-tanrend” felirat melletti balra <<<, ill. jobbra >>> mutató hármas nyílhegyekkel lépegetve lehetséges. Magán a feliraton való kattintás az oldalt alapállapotba állítja.
 
A „Tanrendi kereső” mezőbe írt szöveggel általános keresést végezhet egy lépésben a képzési programok, kurzuskódok, oktatók, szakok és tanszékek közt.
 
Ha a „Részletes keresési feltételek” dobozt a jobbra mutató kettős >> nyílheggyel kinyitja, akkor több szempontú keresést indíthat, ha a megfelelő mezőkre való kattintás után megjelenő listákból a kívánt tételeket (feltételenként egyet) kiválasztja. A lekérdezéshez kijelölt szempontokat a „Kiválasztott keresési feltételek” rész után ellenőrizheti.
 
A „Tanrendi böngésző” részben keresés nélkül, rendezett listákat áttekintve tájékozódhat a féléves tanrendben. A böngészést több kiinduló szempont szerint lehet elkezdeni (oktatók, szakok, képzési programok, tanszékek, ill. karok).
 
A böngésző és a kereső többoszlopos eredménylistái általában a különböző oszlopok szerint átrendezhetők: ehhez a megfelelő oszlopnévre kell kattintania (egyszer az emelkedő, kétszer a csökkenő sorrendhez). Az aktuális rendezettséget a fel- vagy lefelé mutató kettős nyílhegy mutatja az oszlopnévben.
 
A listák sorainak a végén található jobbra mutató kettős >> nyílhegyek rendszerint a megfelelő adat ETR-beli nyilvános adatlapját mutatják meg. Az ezen való továbblépés esetén előfordulhat, hogy egy link már védett, nem nyilvános oldalra vezet, ilyenkor az ETR-es bejelentkező képernyő jelenik meg. Ekkor vagy lépjen vissza a böngészője megfelelő gombjával, vagy jelentkezzen be az ETR-be, ahol az adatlekérést a védett oldalakon is folytathatja.
 
A „Képzési programok szerinti kurzuskódlista” képernyőn két adat rövidítetten kerül megjelenítésre. Ezek feloldása:
Képzési forma (szint)
 
Tagozat
0
Nem releváns
 
E
Esti
A
Alapképzés
 
K
Képzőhelyen kívüli
B
Bachelorképzés
 
L
Levelező
E
Egységes osztatlan képzés
 
N
Nappali
F
Felsőfokú szakképzés
 
T
Távoktatás
K
Kiegészítő alapképzés
 
 
 
M
Mesterképzés
 
 
 
P
Doktori képzés
 
 
 
S
Szakirányú továbbképzés
 
 
 
X
Egyéb képzés
 
 
 
 
Bezár