Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Innovációs Klub  --  SZTE Innovációs Klub Est
SZTE Innovációs Klub Est


Tisztelt Érdeklődők! Kedves Klubtagok!

 

Az SZTE Innovációs Klub 2014. december 8-án (hétfő) 17:30-kor rendezi meg soron következő klubestjét a JATE Klub nagytermében, amelynek témája: „Karácsonyi” praktikák a fogyasztók védelmében és rendhagyó innovatív társasjáték est!

 

Az ünnepek közeledtével nemcsak a karácsonyi hangulat fokozódik, hanem a vállalatok is különböző eszközökkel próbálják értékesítéseiket növelni. Többségük az eszközök megválasztásánál nagy hangsúlyt fektet a fogyasztóvédelmi szabályok tiszteletben tartására, azonban vannak vállalkozások, amelyek ezen szabályokat áthágva okoznak kellemetlenséget a vásárlók számára. Miközben elsődleges célunk szeretteink számára örömet okozni, addig a „negatív meglepetésektől” szeretnénk megóvni őket.


Prof. Dr. Karsai Krisztinával, az SZTE Büntetőjogi és Büntető Eljárásjogi Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanárával arról beszélgetünk, hogy milyen lehetőségeik vannak a vásárlóknak fogyasztóvédelmi jogaik érvényesítésére, valamint mire érdemes figyelni az ajándékvásárláskor és üzletválasztáskor. Gyöngyösi Gáborral, a Piatnik Budapest Kft. ügyvezető igazgatójával egy társasjáték gyártó szemszögéből viszgáljuk meg azt, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelni a játékok kifejlesztésekor, különösen, ha több ország fogyasztóvédelmi elvárásainak kell megfelelni.


MEGHÍVOTT VENDÉGEINK:


karsai gyongyosi
Prof. Dr. Karsai Krisztina

az SZTE Büntetőjogi és Büntető Eljárásjogi Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára

Gyöngyösi Gábor

a Piatnik Budapest Kft. ügyvezető igazgatója
Karácsony közeledtével a klubest szervezői és meghívott vendégei szeretnének kedveskedni a résztvevőknek, így a Piatnik Budapest Kft. felajánlásával az est résztvevőinek lehetőségük lesz a néhány új és innovatív társasjáték kipróbálására. A szórakozás mellett e lehetőség inspiráció szerzésre sem utolsó: aki még nem tudja, milyen ajándékot vegyen karácsonyra, jöjjön el, szerezzen első kézből információkat egy-egy érdekes játékról a szakértőktől! Mi több ki is próbálhatja a játékokat! Az ezzel kapcsolatos részletekről a regisztrált vendégeinket tájékoztatjuk.

 

Az Innovációs Klubest időpontja: 2014. december 8. hétfő, 17:30

AZ Innovációs Klubest helyszíne: JATE Klub nagyterem (Szeged, Dugonics tér 13).

 

Az est házigazdái: Dr. Buzás Norbert, SZTE Interdiszciplináris Tudásmenedzsment Kutatóközpontjának vezetője és Dr. Kapás Ferenc, NOS Kft. ügyvezető igazgatója


Az eseményen való részvétel ingyenes, de a hely befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött.

regisztracio_GOMB

A regisztrációhoz kattintson IDE!


Kérdéseikkel, észrevételeikkel kapcsolatban várjuk leveleiket az alábbi címre:

innovaciosklub@rekt.u-szeged.hu

 

Várunk minden érdeklődőt a klubestünkre!


Üdvözlettel,

Az SZTE Innovációs Klub szervezőiA rendezvény a TÁMOP-4.2.3.-12/1/KONV-2012-0035 „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” című projekt keretében valósul meg.uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes


tt-iroda