Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Hírek  --  2013

Lézerbemutató, robotok, izgalmas kísérletek és meglepetés

Karácsonyi kísérletek címmel kis és nagy diákoknak adnak „ajándékkoncertet” 2013. december 19-én, csütörtökön 16 órától a Budó Ágoston-tanteremben (Dóm tér 9., I. emelet).

A szervezők az Érzékelők mozgásában című programról csupán néhány dolgot árultak el: az érdeklődők látványos lézerbemutatót tekinthetnek meg, láthatják mozgásban a Műszaki Informatikai Tanszék által kifejlesztett robotokat, Papp Katalin tanárnő városi szakkörének növendékei pedig különböző izgalmas kísérleteket mutatnak be – tudtuk meg Szalai Tamástól, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar közkapcsolati titkárától. Emellett hagyományosan lesznek zenei betétek, és a résztvevők nem távoznak üres kézzel, kapnak ajándékot is.

Az „ajándékkoncerten” fellép Hopp Béla, Molnár Milán, Nagy Anett, Szélpál Szilveszter, Szépe Tamás, Józsa Marcell és Kalmár Kristóf.

A program szervezői a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara, az ELFT Csongrád Megyei Csoportja, az SZTE Fizikus Tanszékcsoport és a Szent-Györgyi Albert Agóra.


További információ: Karácsonyi kísérletek - Érzékelők mozgásban

 

SZTEinfo

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

DSC_1776_230x154.png

Rendezvénynaptár *

 • Digitális vallomások - Dr. Fráter Loránd emlékkiállítás
  december 04. - január 30.
 • Vizsgaidőszak
  december 13. - január 29.
 • Vizsgaidőszak
  december 13. - január 29.
 • Vizsgaidőszak 2021/22 I. félév
  december 13. - január 29.
 • Vizsgaidőszak
  december 13. - január 28.