Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Felhívások
Vezetőképző program a GE Healthcare-nél

A GE Healthcare2 éves, teljes munkaidős vállalati szintű vezetőképző programot hirdet diplomával rendelkezők számára. Az Edison Engineering Development Program (EEDP) olyan informatikus, villamosmérnök vagy fizikus diplomával rendelkező pályázóknak szól, akik elhivatottságot éreznek a technikai-műszaki fejlődés iránt, és munkájuk során maximális energiabefektetéssel elősegítik azt.


Edison_programA Healthcare üzletágban az EEDP a software fejlesztésre összpontosít, így ez egy olyan 2 éves, teljes munkaidős vállalati szintű vezetőképzőprogram, amely elméleti tréningekből, heti rendszerességű házi feladatokból és a különböző szoftverfejlesztő, vagy szoftvertesztelő részlegeknél eltöltött rotációkból áll. A program résztvevői fél-fél évet töltenek különböző munkaterületeken tapasztalatszerzés, tanulás, a cég tevékenységének megismerése és látókörük bővítése céljából. Az egyéni teljesítmény függvényében mód van egy félévetkülföldön teljesíteniük (USA, Franciaország, Anglia, Japán, stb.).

 

A GE-nél világszerte 46.000 munkavállaló dolgozik, akik közel száz ország egészségügyi szegmenségben nyújtanak szolgáltatást. A GE 1989 vége óta sikeresen működik Magyarországon, mára a cég mind az öt fő üzletága aktív hazánkban. Jelenleg a GE a legnagyobb amerikai munkáltató (több mint 12 000 munkatárs) és befektető, valamint az egyik legnagyobb exportőr Magyarországon, melyhez hozzájárul több mint 2 000 kulcsbeszállítója is.

 

A programmal kapcsolatos további információk:

Edison program

Edison Engineering Development Program - GE Healthcare Job

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

GYTK1_230x154.png

Rendezvénynaptár *