Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Felhívások
TiJöttök!

Nem vitás, hogy minden nemzet jövőjét a fiatalsága tartja a kezében. A Ti ötleteitek, eredményeitek viszik majd előre az országot. Éppen ezért Rólatok és Nektek is szól a 2013-ban megszervezett TiJöttök országos tudománynépszerűsítő program, melyhez a Szegedi Tudományegyetem is csatlakozik!

tijottok_logoA 12 állomásos eseménysorozatból és egy interaktív weboldalból álló TiJöttök programot azzal a céllal hozzák létre, hogy bemutathassák Magyarország valamennyi felsőoktatási és kutató intézetét, az ott folytatott tudományos tevékenységet, kiemelten azokat a sikeres kutatási eredményeket, amelyek az innováció útjára léptek.

Az TiJöttök honlap egy olyan kommunikációs felületet kíván nyújtani a mai magyar tudományos élet, így az egyetemek és a kutatás-fejlesztési, illetve innovációs tevékenységet végző fiatalok számára, amelyen látványosan, a szélesebb társadalom számára is bemutathatják munkájukat, emellett pedig a honlapon létrejövő tudásbázis hozzásegíti őket az eredményeik, projektjeik finanszírozásához.

A mozgalom külön kampányt szentel valamennyi magyarországi régiónak, így egy-egy hónapig, az ott lévő felsőoktatási és kutató intézetek tudományos munkája lesz előtérben. 2013 novemberében a dél-alföldi tudományos élet lesz a kommunikáció középpontjában.

A nyár folyamán szeretnék feltérképezni, hogy a Szegedi Tudományegyetemen kik azok a fiatalok, akik valamely tudományterületen tevékenykednek, és melyek azok az eredmények, amelyeket elértek, vagy amelyeken dolgoznak.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség, kérjük hogy töltsd ki a mellékelt adatlapokat és küldd el emailben Fehér Nórának a nori898@gmail.com e-mail címre, illetve kérdéseiddel is fordulj hozzá bizalommal!

Mellékletek

TiJöttök - programleírás
TiJöttök - portré űrlap (kitöltendő)
TiJöttök - projekt űrlap (kitöltendő)

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

DSC_3288_230x154.png

Rendezvénynaptár *