Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Felhívások
Felhívások

Pro Talentis Vállalati Ösztöndíj-program keretében a Pro Talentis Universitatis Alapítvány különböző vállalatokkal együttműködve hirdet ösztöndíjakat.

Nem vitás, hogy minden nemzet jövőjét a fiatalsága tartja a kezében. A Ti ötleteitek, eredményeitek viszik majd előre az országot. Éppen ezért Rólatok és Nektek is szól a 2013-ban megszervezett TiJöttök országos tudománynépszerűsítő program, melyhez a Szegedi Tudományegyetem is csatlakozik!

A Jövő Hídja országos rendezvénysorozat Szegedre látogat augusztus 20-án. A kezdeményezés célja a kutatói és műszaki életpálya népszerűsítése, valamint a kutatási eredmények bemutatása széles közönség számára.

A GE Healthcare2 éves, teljes munkaidős vállalati szintű vezetőképző programot hirdet diplomával rendelkezők számára. Az Edison Engineering Development Program (EEDP) olyan informatikus, villamosmérnök vagy fizikus diplomával rendelkező pályázóknak szól, akik elhivatottságot éreznek a technikai-műszaki fejlődés iránt, és munkájuk során maximális energiabefektetéssel elősegítik azt.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter 2013. június 11-én rendezi meg ötödik alkalommal a Magyar Innovációs TechShow-t, angol rövidítésével HITS-et.

A Szegedi Tudományegyetem 2013-ban is meghirdeti a „Használhatóbb tudást – hasznosabb munkaerőt!” elnevezésű gyakornoki programját, amely során a hallgatók a regionális klaszterek tagvállalatainál valós munkakörnyezetben, rotációs rendszerben bővíthetik szakmai tapasztalataikat.

A GE Hungary Kft. célja, hogy ösztöndíjjal támogassa és orientálja a hallgatókat a GE Healthcare divízió számára különösen fontosnak ítélt szakterületek tanulmányozására, az adott tudományterületeken kiegészítő ismeretek szerzésére, magasabb szintű mérnöki és tudományos tevékenység folytatására, a vállalat innovációs tevékenységébe történő bekapcsolódásra.

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

DSC_00661_230x154.png

Rendezvénynaptár *

 • Mérnöki gyakorlat (nappali és levelező tagozat)
  július 13. - október 09.
 • Véradó Medikusok Hete
  augusztus 03. - augusztus 09.
 • Imre-Deák Ágota doktori védése
  augusztus 03.
 • SZOTE Gólyatábor '20
  augusztus 16. - augusztus 19.
 • Mérnöki gyakorlat I. beszámoló (nappali tagozat)
  augusztus 27.