Rendezvénynaptár
-
február 12. 08:00 - május 18. 18:00
-
április 29. 00:01 - május 12. 23:59
-
május 6. 00:01 - 19. 23:59
-
május 17.09:00 - 16:30
-
május 21. 00:01 - június 10. 23:59
Laboratóriumunk két részlegén a következő vizsgálatok közül választhat:
A vizsgált termék |
A vizsgált jellemző |
A vizsgálati módszer |
Takarmányok és alapanyagaik |
Szárazanyag/nedvességtartalom |
MSZ ISO 6496:2001 |
Nyershamu |
MSZ ISO 5984:1992 |
|
Nyersfehérje |
MSZ EN ISO 5983-2:2009 (Kjeldahl) |
|
Nyerszsír |
MSZ 6830/6 (Soxhlet) |
|
Nyersrost |
MSZ EN ISO 6865:2001 (Gerhardt Fibretherm FT12 rost- és rostfrakció meghatározó készülék) |
|
Rostfrakciók (NDF, ADF, ADL) |
MSZ EN ISO 16472:2006 MSZ EN ISO 13906:2009 Gerhardt Fibretherm FT12 rost- és rostfrakció meghatározó készülék |
|
β-karotin |
MSZ 6830/14-84 (UV-1900 UV-VIS-NIR spektrofotométer ) |
|
Keményítő |
MSZ 6830/18 (PL-1 körpolariméter) |
|
Tej |
Fehérje |
Lactoscope FTIR |
Zsír |
||
Laktóz |
||
SNF (zsírmentes szárazanyag) |
||
Sűrűség |
||
Zsírsavprofil |
Shimadzu Nexis GC-2030 |