Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Rendezvények

Kutatók Éjszakája


KEA Kutatók Éjszakája a tudományos karrier vonzerejét szeretné növelni, és fontos küldetésének tartja kutatóink ünneplését. Engedjük közelebb magunkhoz a kutatókat, hogy ők is közelebb engedhessenek minket! Játsszunk tudósosat egy éjszakára! Tanuljunk meg tőlük, hogy megérteni és megismerni jó!Innovációs Nap


A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága a 2012-ben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első SZTE Innovációs Napot. A rendezvény az Egyetem egyik legjelentősebb innovációs eseménye, az SZTE Innovációs Nap, ahol az SZTE kutatói és oktatói mellett társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő résztvevőit várjuk.

  Magyar Műszaki Értelmiség Napja


  mmenA Magyar Műszaki Értelmiség Napjának célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a műszaki értelmiség szerepére a magyar nemzetgazdaságban, hangsúlyozva, hogy Magyarország csak akkor állhat stabil fejlődési pályára, ha a műszaki és természettudományos képzés területén markáns fejlesztési programok indulnak, melynek következtében nő az e területen tevékenykedő szakemberek társadalmi megbecsülése, javul a szakmai megítélése, presztízse.

   uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

  DSC_2793_230x154.png

  Rendezvénynaptár *

  • II. félév vizsgaidőszak
   május 18. - június 27.
  • Szegedi Orgonista Találkozó
   június 01. - június 03.
  • Kínai kalligráfia haladó tanfolyam
   június 03.
  • Az Egyetemi Doktori Tanács ülése
   június 04.
  • Ozsvár Attila doktori védése
   június 05.