Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Hírek  --  2013

Projektzáró egészségipari konferencia Debrecenben

Szeptember 20-án a Debreceni Egyetem, az INNOVA Észak-alföld Regionális Innovációs Ügynökség és a HealthTIES konzorcium nemzetközi konferenciát szervez „Egészségipari együttműködések jövőjéről Európában” címmel.

Debrecenben, a Kölcsey Konferencia Központban rendezik meg azt a nemzetközi kitekintéssel bíró konferenciát, amelyen az Európában történő tudományos és piaci együttműködések helyzetét vitatják meg. Az angol nyelvű program moderátora Fülesdi Béla, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum elnöke. Az egész napos konferencián a neves magyar szakértők mellett német és angol szakértők is tartanak előadásokat.

 

A programkínálatban olyan témák szerepelnek, mint az együttműködő régiók erősségeinek és lehetőségeinek felmérése (Bass Hassan, az Oxfordi Egyetem professzorának előadásában), Oxford és Zürich mobilitásának bemutatása magyar kutatói szemmel (Jószai István és Manó Sándor beszámolója) vagy az egészségügyi vállalkozások szükségleteinek finanszírozása (az USA-ból érkezett sorozatvállalkozó, Michael Dillhyon előadása). A kerekasztal-beszélgetéseken pedig olyan nagynevű csoportok képviselői folytatnak eszmecserét, mint a BIOCAT, TEVA Gyógyszergyártó Zrt., Life Science Zürich vagy a Magyar Kockázat- és Magántőke Egyesület.

 

A szeptember 20-án történő esemény regisztrációköteles


A részletes program itt megtekinthető

 

SZTEinfo

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

DSC_01581_230x154.png

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.