Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Tudásportál  --  Tudásportál  --  Hírek  --  2014

Új Campus Hungary ösztöndíjfelhívás az SZTE hallgatóinak, munkatársainak

2014. május 30-ig lehet jelentkezni a Campus Hungary hallgatók, illetve a felsőoktatásban dolgozó munkatársak részére is hirdetett ösztöndíjaira. A korábbiaktól eltérően 15 százalékkal emelkedett a hallgatói ösztöndíj összege.

Bármely akkreditált, a konvergencia régiókban található magyarországi felsőoktatási intézmény/kihelyezett kar teljes vagy részmunkaidős munkatársa (oktatók, kutatók, adminisztratív dolgozók, illetve egyéb besorolású munkatárs) jelentkezhet a Campus Hungary ösztöndíjra. A munkatársak lehetőséget kapnak tapasztalatcserét, hálózatépítést szolgáló ösztöndíjas tevékenységre. A Balassi Intézet által menedzselt programra 2014. május 30-ig lehet jelentkezni.


A Balassi Intézet hatodik alkalommal hirdet Campus Hungary ösztöndíjakat hallgatók részére, melyekre 2014. május 30-ig lehet pályázni. Újdonság, hogy 15 százalékkal emelkedett az ösztöndíj összege.

Ezek az ösztöndíj-lehetőségek a Szegedi Tudományegyetem polgárai számára is elérhetőek, és valódi mobilitási lehetőségeket kínálnak a világ összes országába.

A felhívásokra kizárólag a konvergencia régiókban (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) található felsőoktatási intézmények hallgatói pályázhatnak. Az aktuális pályázati fordulóban a hallgatók, a felsőoktatásban dolgozók számára ismét esély nyílik – sikeres pályázás esetén jelentős anyagi támogatást is biztosítva – az egyéni, illetve csoportos külföldi szakmai utakra, tanulmányutakra, részképzésekre.


A pályázati felhívások elérhetőek az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapjáról:


A részletes Campus Hungary pályázati felhívás hallgatók számára itt elérhető:


A részletes Campus Hungary pályázati felhívás a felsőoktatásban dolgozók számára itt olvasható:

SZTEinfo

 uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

DSC_3290_230x154.png

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.