2022. október 5., szerda English version

Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Felvételi 2015  --  Hírek  --  Felvételi hírarchívum
Felvételi hírarchívum
2022. február 02.

Borze

A Szegedi Tudományegyetem, az Agro Talentis Cégcsoport és a régió Szakképzési Centrumai közösen rendezik meg a Gyakorlatorientált Képzési Börzét.

Alma_mater_Blog

Emelt szintű érettségihez segédanyagokat, mentorálási lehetőséget is kínál az SZTE Alma Mater a középiskolásoknak és a felvételizőknek szóló legújabb blogjában. A fiatalok mellett a pedagógusokat is várják a friss hírekkel és hasznos anyagokkal.

ioa

47 ország több száz diákja, a világ legtehetségesebb csillagászai vesznek részt a 13. Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Olimpián (IOAA) Keszthelyen. A hazai esemény főszervezője a Szegedi Tudományegyetem és az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont, fővédnöke pedig Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Szabadegyetem

A továbbtanulás előtt álló fiatalok a 2015. szeptemberben induló képzésekre 2015. február 15-ig jelentkezhetnek. De meddig kell hitelesíteni a jelentkezést? Meddig lehet jelentkezési sorrendet módosítani? Mikor várható a pótfelvételi? Összegyűjtöttük a legfontosabb határidőket.

Bezár