2024. február 28., szerda English version

Szóljunk hozzá!
Szóljunk hozzá! 100 millió forintos beruházás az SZTE JGYPK-n
JGYPK_uj_epuletKözel 100 millió forintos beruházásnak köszönhetően – Botka László polgármester és Ujhelyi István államtitkár jelenlétében – felavatták a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának legújabb oktatási épületét.
JGYPK_uj_epulet_1Június 18-án – Botka László polgármester és Ujhelyi István államtitkár jelenlétében – Szabó Gábor rektor felavatta a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar új oktatási komplexumát. Az intézmény egy közel 100 millió forintos beruházás keretében önerőből és cégek szakképzési hozzájárulásaiból újította fel a volt Kossuth-laktanya parancsnoki épületét, amely a jövőben többfunkciós oktatási központként működik tovább.

A megújult környezetbe költözik az intézmény Testnevelési és Sporttudományi Intézete, de az élethosszig tartó tanulás szellemében az épület korszerű multimédiás termeiben – az alap- és mesterszakok szakok mellett – több mint harmincféle felsőfokú szakképzéséhez kapcsolódó oktatás is folyik majd. Ennek egyik elemeként itt kapott helyet a TiszapART TV stúdiója, ahol a kommunikációval kapcsolatos képzésekben résztvevő hallgatók – például a leendő médiatechnológusok és mozgóképgyártók – sajátíthatják el a szakma gyakorlati oldalát.

„Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar már az 1990-es évektől új képzési formákat vezetett be a hagyományos főiskolai képzés mellett, az azóta eltelt másfél évtizedben részesedése a régió szakképzési feladataiban mind jelentősebbé vált. A kar más szereplőkkel együttműködve szakképzési konferenciákat, továbbképzési programokat működtet az élethosszig tartó tanulás és a versenyképes szaktudás európai programjának szellemében” – hangsúlyozta Galambos Gábor dékán.

Kommentek

Vélemények

Új komment

Írja be a képen látható karaktereket:

Vendég
2012.09.09. 20:58
tRPMMe , [url=http://ggvydoetldwv.com/]ggvydoetldwv[/url], [link=http://pzivtprsgavg.com/]pzivtprsgavg[/link], http://rngxgqxydiji.com/
Vendég
2012.09.09. 15:47
PRJIS4 zxuufchmzptw
Vendég
2012.09.08. 10:10
NxzUma , [url=http://buwnwvkusyfg.com/]buwnwvkusyfg[/url], [link=http://wpixdbthpnkr.com/]wpixdbthpnkr[/link], http://qqobgoyszgrr.com/
Vendég
2012.09.07. 05:17
This is a GREAT post! I agree, the homes I love most are simple brick homes with 3 or 4 bmrdooes…when I see a huge house with lots of elegant windows and window doors and lots of rooms, I think oh my gosh, to CLEAN that place! and I worry about someone throwing a rock at the window (yes I'm nuts, lol)…and I have a sensible car, and a lot of these other tips are great!
Vendég
2009.07.28. 23:38
Végre! Reméljük ez még csak a kezdet, annak viszont kitűnő!
Bezár