Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Kultúra, sport, szabadidő  --  SZTE Kulturális Iroda  --  ET 2010 rendezvények
A Why Not együttes koncertje
 

Millenniumi Kávéház, Dugonics tér 12.

Április 20. Kedd

20.00
A Why Not Acoustic Pop Quartet 2009 őszén nagy sikerrel mutatkozott be a szegedi közönség előtt. Egyedi hangzásviláguk és fantáziadús átdolgozásaik ugyanis egyedülállóak Magyarországon, így nem csoda, ha a kávéház közönsége is nyitottan fogadta őket. A zenekar tagjai a csapat megalakuláskor arra gondoltak, hogy miért ne lehetne közismert dalokat akusztikusan új életre kelteni, úgy, hogy a hallgató csak az első refrénnél ismerjen rá a kedvenc dalára. A Why Not zenekar Madonna, George Michael, Kylie Minogue vagy éppen Lady Gaga dalait úgy adja elő, ahogy eddig még senki nem hallhatta. Napjaink R’n’B ritmusaiból salsa lesz, diszkó slágereiből drum’n’bass vagy éppen szintipopból tangó. Mindegy mihez nyúlnak kezük alatt minden átváltozik, új értelmet nyer.

A zenekar tagjai: Molnár Emese (ének), Udvarhelyi Gábor (gitár), Éder Ferenc “Lá” (basszusgitár), Takács Marci (ütőhangszerek)

P1250119_230x172.png

Rendezvénynaptár *

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK