Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

E-Universitas  --  SZTE Klebelsberg Könyvtár online szolgáltatásai
SZTE Klebelsberg Könyvtár online szolgáltatásai

Ezen felületen tekinthetik meg a folyamatban lévő és a teljesített raktári kikéréseket.

Ezen felületen hosszabbíthatják meg a már kikölcsönzött, de még le nem járt könyveiket a kölcsönzők, amelyhez csupán a látogatókártya vonalkódját kell megadniuk.

Azon látogatóinknak nyújt segítséget ezen felület, akik szeretnék nyilvántartani, hogy a kölcsönzött könyvek határideje mikor esedékes.

Ezen felület alatt könnyedén megtekinthetőek az Egyetemi Könyvtárban fellelhető könyvek.

Oktatóink, PhD hallgatóink számára lehetőség van online másolat igénylésére is.

Oktatóink, PhD hallgatóink számára lehetőség van elektronikus kölcsönzésre.

A tanulásban, oktatásban, kutatásban alapvető e-forrásokat az Egyetemi Könyvtár által vásárolt vagy előfizetett elektronikus könyvek is gazdagítják. Ezek az anyagok szintén az EK virtuális könyvespolcán találhatóak és a könyvtár katalógusában is fellelhetőek és visszakereshetőek. A szolgáltatást korlátlan számú felhasználó veheti igénybe egyszerre. Ezek az e-könyvek az Egyetem teljes IP tartományán belül elérhetőek és az elektronikus dokumentumok használatára vonatkozó általános szabályok szerint használhatóak.

Az SZTE számítógépes hálózatán keresztül ABC rendben megjelenített elektronikus folyóiratok, adatbázisok és szabad felhasználású internetes források honlapja.

A RefWorks egy hivatkozást gyűjtő és kezelő online szolgáltatás. Ez a szolgáltatás 2008. szeptember 1-jétől minden egyetemi polgár számára elérhető (egyéni regisztrációt követően). A szolgáltatás adminisztrátori, tanácsadói és oktatói feladatait az Egyetemi Könyvtár szakemberei látják el, akik számítógépes gyakorlati órákat tartanak a Könyvtárban.

DSC_2991_230x154.png

Rendezvénynaptár *

 • Pataki Tibor- SAJÁT KÖNYVTÁR című kiállítása
  július 14. - augusztus 21.
 • Pót záróvizsgára jelentkezés időpontja
  július 22. - augusztus 19.
 • Kloáka-kanális-klozet- Szeged csatornázásának kultúrtörténete
  július 27. - március 30.
 • Adategyeztető űrlap kitöltése
  augusztus 01. - augusztus 20.
 • A személyes ügyintézés szünetel a GYTK Tanulmányi Osztályán!
  augusztus 04. - augusztus 18.

Címkefelhő

BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Hírek  Innovízió  Irodalom  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  Szegedi Tudományegyetem  TIK  TTIK