2020. július 4., szombat English version
E-Universitas  --  Szabadegyetem - Szeged  --  Hasznos információk

A Szabadegyetem – Szeged XV. szemeszter előadássorozata a 2014/2015-ös tanév tavaszi félévében a Szegedi Tudományegyetem hallgatói által felvehető általánosan művelő kurzus, melynek teljesítése háromfokú minősítésként történik. Felhívjuk a kedves hallgatók figyelmét arra, hogy a minősítés megszerzése írásbeli vizsgával történik.

Megfelelt minősítést szerez az a hallgató, aki a félév során a tizenkét előadásból legalább kilenc előadáson részt vesz, és részvételét személyes, helyszíni regisztrációval igazolja, valamint a szemeszter végi vizsgán az írásbeli tesztet legalább 50%-osra teljesíti. Regisztrálni az előadás előtt és után is szükséges a kongresszusi terem második emeleti bejáratánál. A regisztrációhoz arcképes diákigazolvány szükséges.

Kiválóan megfelelt minősítés annak a hallgatónak adható, aki a félév során a tizenkettő előadásból legalább kilenc
előadáson részt vesz, részvételét személyes, helyszíni regisztrációval igazolja, valamint a szemeszter végi vizsgán az írásbeli tesztet legalább 90%-osra teljesíti.

A számonkérés írásbeli, papír alapú vizsga, a félév során az ETR CooSpace rendszerébe feltöltött gyakorlókérdések alapján. A vizsga 20 tesztkérdésből áll.

A gyakorlókérdéseket az ETR CooSpace-en tudják megtekinteni. A CooSpace rendszerét ETR-es azonosítójukkal használhatják, a „Színtereim” között keressék a Szabadegyetem - Szeged kurzust, majd a dokumentumok között megtalálhatják a teszteket. A tesztek az előadások másnapjától hozzáférhetők a szemeszter utolsó előadásától számított egy hétig.

Mivel az előadások egyben televíziófelvételek is, a regisztráció 17:55-ig, illetve a felvétel befejezése, a zárószignál után lehetséges.

Felhívjuk a kedves hallgatók figyelmét, hogy az előadás zavarása az előadásról való kizárást vonja maga után.

 

 

 
Bezár