2024. március 28., csütörtök English version
Archívum  --  2010  --  2. szám - 2010. február 15.  --  Sport
Női ví­zi­lab­da: kez­dő­dik a kö­zép­sza­kasz
Címkék: Sport

Győ­ze­lem­mel zár­ta a női ví­zi­lab­da OB I/A alap­sza­ka­szát de­cem­ber­ben az Uni­ver­si­tas Sze­ged. Az újonc ide­gen­ben ver­te a Hé­rak­lész II. után­pót­lás-vá­lo­ga­tot­tat. Az alap­sza­kasz így a a ta­bel­la he­te­dik he­lyén zár­ták az egye­te­mis­ták, lá­nya­ink két győ­zel­met és hét ve­re­sé­get köny­vel­het­tek el. A gól­lö­vő­lis­tát 30 gól­lal a sze­ge­di Dalmády Szand­ra ve­zet­te az első kör végén.
De­cem­ber vé­gén na­gyon rö­vid pi­he­nőt kap­tak a pó­ló­sok, majd ke­mény edzé­sek­kel ké­szül­tek a foly­ta­tás­ra La­kó Gá­bor ve­ze­tő­edző irá­nyí­tá­sá­val. Feb­ru­ár 20-án kez­dő­dik és már­ci­us vé­gé­ig tart a 7-10. he­lyért fo­lyó kö­zép­sza­kasz, mely után a rá­ját­szás­ban az Uni­ver­si­tas akár még az 5. he­lyért is harc­ba száll­hat. A Sze­ged feb­ru­ár 20-án (szom­ba­ton) 16 óra­kor a Hé­rak­lész II. Után­pót­lás-vá­lo­ga­tot­tat lát­ja ven­dé­gül az újszege­di sport­uszo­dá­ban.
A női ví­zi­lab­da OB I/A 9. for­du­ló­já­ban: Hé­rak­lész II. Után­pót­lás-vá­lo­ga­tott – Uni­ver­si­tas Sze­ged 11-12 (4-3, 3-2, 2-5, 2-2). Fabó Éva Sport­uszo­da, Du­na­új­vá­ros. Sze­ged: Bük – Len­gyel Do­rot­­tya 2, Haj­dú, Dalmády P. 2, Dalmády Sz. 2, Kuc­zo­ra, He­ge­dűs 4. Cse­re: Len­gyel Do­mi­ni­ka 2, Er­dé­lyi, Bor­dás, Mik­lós, Fabó, Len­gyel A. Ve­ze­tő­edző: La­kó Gá­bor.

P.M.L.

Bezár