Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Kultúra, sport, szabadidő  --  SZTE Kulturális Iroda  --  Programok
Egyetemi Tavasz 2014
etavasz2014Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem tavaszi rendezvénysorozata, melyet 2004 óta minden áprilisban megrendez az SZTE Kulturális Iroda.
 
 


Tisztelt Vendégeink! Kedves Egyetemi Polgárok!

 

Itt a tavasz – és 11. éve itt az Egyetemi Tavasz, a Szegedi Tudományegyetem immár hagyományos programsorozata, mely idén is pezsgést hoz a hétköznapokba. Hallgatók, oktatók, kutatók és más egyetemi dolgozók tehetsége és aktivitása kap teret és nyilvános fórumot a heteken át tartó rendezvény-áradatban. Az Egyetemi Tavasz 2014-ben is – az elmúlt tíz esztendôhöz hasonlatosan – programok sokaságával kínál szellemi, lelki és testi feltöltôdést látogatóinak.

 

Idén nem egy-egy személy vagy évfordulós esemény köré szervezôdnek a mûvészet sokféleségét, a tudomány varázslatos világát, a sportos teljesítményt fölvillantó programok, hanem az önkéntesség és a változatosság jegyében mutatja be a Szegedi Tudományegyetem életét az universitas áprilisi és májusi rendezvényeinek sora.

A programok között találhatóak felolvasó estek, filmvetítések, fotótárlatok, hangversenyek, kari napok, kiállítások, koncertek, konferenciák, sajtónap és sportprogramok, valamint szépírói pályázatok, színházi események, tudományos ismeretterjesztô elôadások, versünnepi viadalok… És a sor hosszan folytatható.

 

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája idén is összeállította az universitas falain belül születô programok „étlapját”. Az Egyetemi Tavasz 2014. évi programfüzetébe lapozva biztosak lehetünk abban, hogy mindannyiunk számára tartogat meglepetéseket, és a benne foglalt rendezvények sokféle kikapcsolódási lehetôséget kínálnak.

 

Kedves egyetemi kollégák! Kedves vendégeink! Kérem, „kóstolják” végig az Egyetemi Tavasz 2014. évi „étlapjának” kínálatát, mely módot ad rá, hogy együtt élvezzük és csodáljuk a Szegedi Tudományegyetem polgárai tehetségének sokféleségét!

 

Prof. Dr. Szabó Gábor

a Szegedi Tudományegyetem rektora


A mindenki számára nyitott rendezvénysorozaton kulturális és sportesemények, kari napok, ismeretterjesztő előadások és konferenciák várják az érdeklődőket. A rendezvénysorozat programjait a kihelyezett programfüzetekben, és a Szegedi Tudományegyetem honlapjának rendezvénynaptárában találhatják meg.


Az Egyetemi Tavasz 2014 rendezvényei itt tekinthetőek meg.


Az Egyetemi Tavasz 2014 programfüzete innen letölthető.


Az Egyetemi Tavasz 2014 nyitórendezvényének meghívója innen letölthető. 

DVETT_20060504004_230x154.png

Rendezvénynaptár *

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK