2024. április 19., péntek English version
Egyetemi eseménynaptár
Programok 2008.11.17-2008.11.23.
November 18. (kedd):
 
Kari tudományos napokat tartanak a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon november 18-19-én (kedd-szerda). Részletes program és további információk később!
 
A „MontÁzS I. Szegedi Gyógypedagógia Napok (XXI. századi gyógypedagógiai alternatív technikák felfogások és módszerek)” címet viselő konferenciát november 18-19-én (kedd-szerda) rendezik Szegeden, a JGYPK-n. Szervező: JGYPK Gyógypedagógusképző Intézet.
Helyszín: a Hattyas sor 10. szám alatti kari épület, József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Ady tér 10.). A részletes program: http://montazs.jgypk.hu/program.htm.
 
 
November 19. (szerda):
 
A horvát-magyar 800 éves közös államban élésről címmel tart előadást a Szabadegyetem-Szeged sorozatban Heka László tudományos munkatárs (SZTE ÁJTK Összehasonlító Jogi Intézet) november 19-én 18 órától.
Helyszín: az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi terme (Ady tér 10.).
 
A szolgáltatások világa címmel rendez tudománynapi konferenciát november 19-20-án (szerda-csütörtök) az SZTE Gazdaságtudományi Kara. Helyszín: SZTE GTK (Kálvária sgt. 1.).
Részletek és program:
 
 
November 20. (csütörtök):
 
Az SZTE Gólyabált november 20-án tartják meg. A rendezvényre immár második alkalommal kerül sor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Ady tér 10.). Bővebb információk októbertől a www.jateklub.hu oldalon lesznek elérhetőek.
 
 
November 21. (péntek):
 
A Szegedi Tudományegyetem Napját ünnepljük november 21-én. A központ rendezvényeknek a József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Ady tér 10.) ad otthont.
Részletek hamarosan!
 
Csillagászati és űrkutatási kiselőadások és távcsöves bemutatók az újszegedi csillagvizsgálóban az SZTE TTIK Kísérleti Fizikai Tanszék szervezésében november 21-én 18 órakor.
Helyszín: Újszeged, Kertész utca, a 70-es autóbusz Hatházak megállójától kb. 300 méterre. Bővebb információ: http://astro.u-szeged.hu.
 
Az I. Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Versenyt november 21-én tartja az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke, valamint az SZTE ÁJK Karrier Iroda a polgári jog iránt érdeklődő joghallgatók számára.
Helyszín: SZTE ÁJTK szimulációs terem (Tisza Lajos krt. 54.).
Bezár