2024. április 19., péntek English version
Archívum  --  2009  --  11. szám - 2009. november 9.  --  Egytemi élet
Ka­ri és össz­e­gyete­mi nyílt na­pok
Címkék: Egyetemi ÉletNyílt Napok
A Sze­ge­di Tu­do­mány­egye­tem a kö­vet­ke­ző he­tek, hó­na­pok so­rán is­mét meg­ren­de­zi nyílt nap­ja­it.
Idén is egész na­pos prog­ram vár­ja az ér­dek­lő­dő­ket az SZTE Jó­zsef At­ti­la Ta­nul­má­nyi és In­for­má­ci­ós Köz­pont­já­ban (Sze­ged, Ady tér 10.) no­vem­ber 26-án (csü­tör­tö­kön) 9 órá­tól egé­szen ké­ső dél­utá­nig az Ösz­­sze­vont Egye­te­mi Nyílt Na­pon. A stan­dok­nál le­het majd kér­dez­ni a ka­ro­kat kép­vi­se­lő egye­te­mi ok­ta­tók­tól, hall­ga­tók­tól, a hall­ga­tói ön­kor­mány­zat­ok kép­vi­se­lő­i­től, is­mét lesz pá­lya­vá­lasz­tá­si ta­nács­adás, és a ka­rok elő­adá­sa­it is meg­hall­gat­hat­ják a lá­to­ga­tók. Rész­le­tes prog­ram és to­váb­bi tud­ni­va­lók: www.u-szeged.hu/ny­ilt­nap.
Ter­mé­sze­te­sen az egyes fa­kul­tá­sok is szí­ve­sen lát­ják nyílt nap­ja­i­kon az ér­dek­lő­dő­ket. Az egye­tem ti­zen­két ka­rá­nak ka­ri nyílt nap­jai le­he­tő­sé­get biz­to­sí­ta­nak ar­ra, hogy a lá­to­ga­tók mé­lyeb­ben meg­is­mer­hes­sék az egyes kép­zé­si pro­fi­lo­kat.
A no­vem­be­ri ka­ri nyílt na­pok idő­pont­ja, hely­szí­ne: Gyógy­sze­rész­tu­do­má­nyi Kar, no­vem­ber 22. (va­sár­nap) 10 óra, ka­ri épü­let (Sze­ged, Eöt­vös u. 6.); Ju­hász Gyu­la Pe­da­gó­gus­kép­ző Kar, no­vem­ber 13. (pén­tek) 13 óra, Bel­vá­ro­si mo­zi (Sze­ged, Vaszy V. tér 3.), Mér­nö­ki Kar, no­vem­ber 26. (csü­tör­tök) 10 óra, ka­ri épü­let kis­elő­adó (Sze­ged, Mars tér 7.), Ze­ne­mű­vé­sze­ti Kar, no­vem­ber 19. (csü­tör­tök) 9-19 óra, ka­ri épü­let (Sze­ged, Ti­sza L. krt. 79-81.). Bő­vebb in­for­má­ci­ók: www.u-szeged.hu/fel­veteli, il­let­ve a ka­rok hon­lap­ja­in.
Bezár