2017. június 28., szerda English version

E-Universitas  --  Szabadegyetem - Szeged  --  Mindentudás Egyeteme - Szeged
Mindentudás Egyeteme - Szeged
Tisztelt Érdeklődők!
Négy félév, negyvenöt előadás, több ezer érdeklődő a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Konferenciatermében és a televízió képernyője előtt – ez a Mindentudás Egyeteme – Szeged eddigi mérlege. Mára Szegeden köztudott, hogy szerda este rendhagyó egyetemi rendezvény vár mindenkit, aki nem akar lemaradni a tudomány nagy eseményeiről. Állam- és jogtudománytól a zeneművészetig szinte minden tudományterület képviselteti magát a programokon, hűen tükrözve a Szegedi Tudományegyetem sokszínűségét.

A Szegedi Tudományegyetemen azt valljuk, hogy a tudomány a világ legizgalmasabb és legérdekesebb dolga, amely képes mindenkit elvarázsolni. Az V. szemeszter indulása alkalmából szeretettel várom Önt is, legyen részese ennek a varázslatnak, és tapasztalja meg hétről hétre a tudás közösségéhez tartozás előnyeit. Hívom és várom, találkozzunk a Szegedi Tudományegyetem tudósainak előadásain!

Prof. Dr. Szabó Gábor
a Szegedi Tudományegyetem rektora
Korábbi szemeszterek
Korábbi szemeszterek

DSC_6710_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Legújabb híreink

Gyorslinkek

Címkefelhő

BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Hírek  Innovízió  Irodalom  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  Szegedi Tudományegyetem  TIK  TTIK 

Bezár