2024. április 26., péntek English version
Archívum  --  2007  --  13. szám - 2007. október 8.  --  Egyetemi élet
Regionális élelmiszer-tudományi kollokvium
Ugyancsak október 12-én (pénteken) egy másik nagyszabású tudományos konferenciának is otthont ad az SZTE Mérnöki Kara: A funkcionális élelmiszerek szerepe napjainkban címmel rendeznek ugyanis tanácskozást reggel 9 órától a kar Mars tér 7. szám alatti épületének III. előadójában. A regionális élelmiszer-tudományi kollokvium védnökei Szabó Gábor, az SZTE rektora és Maria Kadlecikova, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) Szubregionális Iroda vezetője. A szervezők: SZTE Dél-alföldi Agrártudományi Centrum, SZTE Mérnöki Kar, Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület Dél-magyarországi Területi Szervezete, FAO Szubregionális Iroda, MTA SZAB Műszaki Szakbizottság Élelmiszeripari Munkabizottság és az Élelmiszeriparért Alapítvány.
A konferencia előadásai két szekcióban, 9, illetve 11.15 órától zajlanak. Az előadók a következő részt vevő intézmények oktatói, kutató, szakemberei közül kerülnek ki: ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO), Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület, Gabonatermesztési Kutató Kht., Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft., Eszterházy Károly Főiskola, Eger, Kaposvári Egyetem, SZTE Mérnöki Kar, Központi Élelmiszertudományi Kutatóintézet, Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet, Országos Húsipari Kutatóintézet, Nyíregyházi Főiskola Agrár- és Molekuláris Kutatóintézet.
P. M. L.

DSC_2781_230x154.png

Címkék

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Gyorslinkek

Bezár