Októberben is SzemeSZTEr

Az SZTE BTK televíziós magazinjának legújabb adása most Szolnokról jelentkezik, hiszen a szemeSZTEresek ott voltak egy filmfesztiválon. A témák azonban szegediek. Így láthatnak összefoglalót a Kutatók Éjszakájának BTK-ás porgramjairól és egy hangulatjelentést az Összegyetemi Gólyabálról. Ott voltunk a Magashegyi Underground koncertjén a JATE-ban és egy őszinte interjú készült Bocskor Bíborkával. Tanárportrénk e havi főszereplője Fenyvesi Anna tanárnő, aki legkedvesebb időtöltéséről is beszél. KultkataSZTEr rovatunkban pedig az origami világnapjáról emlékezünk meg.


Az adást ajánlja a két műsorvezető, Hamza Vanessa és Márki Kitti, valamint a szerkesztő, Fái Bernadett kommunikáció szakos hallgatók. A magazin 12 helyi televízió műsorában látható. A Szeged TV-ben október 22-én, szombaton 17.45-től, vasárnap 9.00 és 23.05-től, valamint kedden 20.00-tól nézhetik meg.



Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_41

Kiss Attila az SZTE BTK Angol Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, több szervezet, köztük a Magyar Shakespeare Bizottság és a Magyar Anglisztikai Társaság (HUSSE) elnökségi tagja, utóbbinak egykori megválasztott elnöke, a hazai anglisztika megkerülhetetlen alakja. A grandiózus vállalkozás, a hétkötetes Az angol irodalom története sorozat második kötetének egyik szerkesztője tavaly, kiemelkedő életművének és szakmai sikereinek elismeréseként, Országh László-díjban részesült. Kiss Attila 2023 szeptemberében megvédte Kettős anatómia. Angol reneszánsz tragédiák a kora újkorban és ma című akadémiai doktori értekezését, 2024 áprilisában pedig hivatalosan is az MTA doktora lett.