2024. május 18., szombat English version
Archívum  --  2008  --  6. szám - 2008. április 7.  --  Sport
Hat győzelem után botlottak futsalosaink
Két mérkőzéssel folytatta szereplését a futsal NB II-ben az Universitas Szeged. Albert Miklós és Horváth Levente tanítványai a 20. fordulóban a fővárosból, a Hegyvidéki Sasok otthonából hozták el a három bajnoki pontot, ezzel zsinórban hatodik tavaszi mérkőzésükön múlták felül ellenfelüket. A szenzációs menetelésnek a következő körben az egyik bajnokesélyes, a korábban az NB I-ben is megfordult Dupont FC vetett véget, mely jobb helyzetkihasználásának köszönhetően távozott győzelemmel az újszegedi arénából. Az egyetemista gárda 25 ponttal a kilencedik helyen áll a tizenhárom csapatos bajnokságban, ám ha tartja jó tavaszi formáját, a pontvadászat végére még az ötödik-hatodik helyre is odaérhet.
Hegyvidéki Sasok–Universitas Szeged 2-4 (1-1). Universitas: Vasuth E. – Szűcs S., Tóth P., Kalános J., Szabó Z. Csere: Herczeg G., Rácz G., Fülöp A., Albert M., Laudisz P. Edző: Horváth Levente, Albert Miklós. A szegedi gólszerzők: Szabó Z. 3, Kalános J.
Universitas Szeged–Dupont FC 1-5 (0-2). Universitas: Vasuth E. – Kalános J., Tóth P., Szabó Z., Herczeg G. Csere: Szűcs S., Fülöp A., Laudisz P. Edző: Horváth Levente, Albert Miklós. A szegedi gól szerzője: Fülöp A.

Bezár