2024. április 29., hétfő English version
Archívum  --  2008  --  3. szám - 2008. február 18.  --  Sport
Megállíthatatlanok futsalosaink
Folytatta győzelmi sorozatát a futsal NB II-ben az Universitas Szeged. Horváth Levente és Albert Miklós együttese a 18. fordulóban Törökszentmiklósról, a Fáklya SE otthonából hozta el a három bajnoki pontot, annak ellenére, hogy két tízméteres is elhibázott. Az Universitas sorozatban negyedik mérkőzésén hagyta el győztesen a játékteret: a  tavaszi fordulókban még százszázalékos az egyetemista alakulat, mely megerősítette kilencedik helyét a futsal második vonalának tabelláján. A 19. fordulóban hazai pályán láthatjuk a gárdát: március 10-én (hétfőn) 19 órától az újszegedi sportcsarnokban a második helyen tanyázó, bajnokaspiráns Kecskeméti TE-Cucu FC lesz az ellenfél – kiváló mérkőzésre van kilátás.
Fáklya SE Universitas Szeged 3-4 (0-2). Törökszentmiklós, 100 néző. Vezette: Gyertyás Zs. Universitas: Vasuth E. Tóth P., Szabó Z., Szlobodnyik G., Pájer T. Csere: Herczeg G., Fülöp A, Sólyom B, Szűcs S. Edző: Horváth Levente és Albert Miklós. A szegedi gólszerzők: Szabó, Pájer, Szlobodnyik, Tóth.
 
A futsal NB II 16. fordulójában idegenben aratott magabiztos győzelmet az Universitas Szeged. Horváth Levente és Albert Miklós együttese annak ellenére tudott 7-2-re győzni a Futsalsa ET FC otthonában, hogy több sérült játékosát is nélkülözte. A 17. körben hazai pályán a Bonyhádot ütötte ki az Universitas, mely feljött a tabella kilencedik helyére.
Futsalsa ET FC–Universitas Szeged 2-7 (1-4). Universitas: Vasuth E. - Szűcs S., Szabó Z., Juhász I., Pájer T. Csere: Herczeg, Fülöp, Albert M. Edző: Horváth Levente és Albert Miklós. Gólszerzők: Pájer T. (4), Szabó Z., Herczeg, Juhász I.
Universitas Szeged–Villár-Pi Bonyhád 15-4. Gólszerzők: Szabó 4, Pájer és Juhász 3-3, Szlobodnyik és Solyóm 2-2, Tóth P.
P. M. L.
Bezár