2024. április 20., szombat English version
Archívum  --  2009  --  10. szám - 2009. október 12.  --  Egyetemi élet
Egyetemi élet
2009. október 11.
Egy ke­rek év­for­du­lót sok­fé­le­kép­pen le­het ün­ne­pel­ni. Hos­­szú­ra nyúlt be­szé­dek és hi­va­ta­los ce­re­mó­ni­ák he­lyett a GTK-n olyan volt a di­á­kok­kal együtt tar­tott szü­le­tés­nap, mint ma­ga a kar: fi­a­ta­los és vi­dám.
Címkék: Egyetemi ÉletGTK
Tu­do­má­nyos mun­ka­ér­te­kez­le­tet ren­dez­tek az SZTE Egye­te­mi Könyv­tár­ban ok­tó­ber 6-án, me­lyen be­mu­tat­ták a könyv­tár és a Föld­raj­zi és Föld­ta­ni Tan­szék­cso­port ál­tal kö­zö­sen res­ta­u­rál­ta­tott 1883-ban, il­let­ve 1892-ben ké­szült iker­gló­bu­szo­kat.
Címkék: Egyetemi ÉletTIK
Az SZTE gaz­dál­ko­dá­sa sta­bil, a kli­ni­kai köz­pont­nak azon­ban mint­egy 2,1 mil­li­árd fo­rint le­het éves szin­ten a fo­lyó hi­á­nya, így fi­nan­szí­ro­zá­sát ren­dez­ni kell – mond­ta Sza­bó Gá­bor rek­tor.
Címkék: Egyetemi Élet
Ok­tó­ber el­se­jén ko­moly hall­ga­tói érdek­lődés mel­lett ren­dez­ték meg a Sze­ge­di Tu­do­mány­egye­tem Mes­ter­kép­zé­sek Nyílt Nap­ját a Ta­nul­má­nyi és In­for­má­ci­ós Köz­pont­ban.
Címkék: Egyetemi Élet
Idén szep­tem­ber 18. és 20. kö­zött tar­tot­ták a ko­lozs­vá­ri Babes-Bolyai Tu­do­mány­egye­tem Szo­ci­o­ló­gi­ai Kar és az SZTE BTK Szo­ci­o­ló­gia Tan­szé­ke há­rom­na­pos kö­zös ren­dez­vé­nyét Algyőn. En­nek ap­ro­pó­ján be­szél­get­tünk Pász­ka Im­re egye­te­mi ta­nár­ral, a ren­dez­vény fő-szervezőjév­el.
Címkék: Egyetemi Élet
2009. október 11.
2009. október 11.
Egész­ség­na­pok Hód­me­ző­vá­sár­he­lyen
Címkék: Egyetemi Élet
Bezár