2024. május 4., szombat English version
Archívum  --  2009  --  6. szám - 2009. április 6.  --  Egyetemi élet
A GE pá­lyá­za­ta hall­ga­tók­nak, PhD-soknak
A Gen­er­al Elec­tric Health­care üz­let­ága a 2009-2010-es tan­év­re is meg­hir­de­ti az Öv­eges Jó­zsef hall­ga­tói és PhD-ösztöndíjprogramját, va­la­mint az Edi­son mér­nö­ki to­vább­kép­ző prog­ram­ját a gyó­gyí­tó tech­ni­kák szoft­ve­res fej­lesz­té­se iránt ér­dek­lő­dő hall­ga­tók­nak. A pá­lyá­za­tok be­adá­sá­nak ha­tár­ide­je: 2009. áp­ri­lis 15.
A GE Hun­ga­ry ZRt. cél­ja, hogy ösz­tön­díj­jal tá­mo­gas­sa és ori­en­tál­ja a hall­ga­tó­kat a GE Health­care di­ví­zió szá­má­ra kü­lö­nö­sen fon­tos­nak ítélt szak­te­rü­le­tek ta­nul­má­nyo­zá­sá­ra, az adott tu­do­mány­te­rü­le­te­ken ki­egé­szí­tő is­me­re­tek szer­zé­sé­re, ma­ga­sabb szin­tű mér­nö­ki és tu­do­má­nyos te­vé­keny­ség foly­ta­tá­sá­ra, a vál­la­lat in­no­vá­ci­ós te­vé­keny­sé­gé­be tör­té­nő be­kap­cso­ló­dás­ra.
Az Öv­eges Jó­zsef-ösz­tön­díj­ra azok pá­lyáz­hat­nak:
– akik vál­lal­ják, hogy a ki­írt GE-tématerületek va­la­me­lyik­éhez kap­cso­ló­dó­an vál­la­la­ti té­ma­ve­ze­tő irá­nyí­tá­sá­val dol­goz­nak, s a dip­lo­ma­mun­ká­ju­kat a vá­lasz­tott GE té­má­ban ké­szí­tik;
– vagy a ki­írt GE-tématerületek va­la­me­lyik­ét vá­laszt­ják PhD-kutatásuk tár­gya­ként, me­lyen vál­la­la­ti té­ma­ve­ze­tő ko­or­di­ná­lá­sá­val dol­goz­nak, nya­ran­ta 1 hó­nap tech­no­ló­gi­ai tré­nin­gen vesz­nek részt a GE Hun­ga­ry ZRt-nél, s a PhD-dolgozatukat a vá­lasz­tott GE-témában ké­szí­tik;
– kom­mu­ni­ká­ci­ós szin­tű an­gol nyelv­is­me­ret­tel ren­del­kez­nek.
A pá­lyá­zat rész­le­te­i­ről, a GE té­ma­te­rü­le­te­i­ről az ér­dek­lő­dők a GE hon­lap­já­ról tud­hat­nak meg rész­le­te­ket: http://www.gekar­ri­er.hu, a Karrier-Diákoldal me­nü alat­t.
A ki­töl­tött és alá­írt je­lent­ke­zé­si la­po­kat az in­téz­mé­nyi kap­cso­lat­tar­tó­hoz, Mucsi Lász­ló ok­ta­tá­si dékán­helyetteshez (SZTE TTIK Dé­ká­ni Hi­va­tal, Sze­ged, Ara­di vér­ta­núk te­re 1.) kell el­jut­tat­ni­uk a je­lent­ke­zők­nek.
Bezár