2020. augusztus 5., szerda English version
Archívum  --  2007  --  2. szám - 2007. február 12.  --  Egyetemi élet
VÁRKONYI ZSÓFIA HEGEDŰESTJÉRE kerül sor a Bálint Sándor Művelődési Ház és a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Kar közös rendezésében február 12-én (hétfőn) 18 órakor a Bálint Sándor Művelődési Házban (Temesvári krt. 42.). Közreműködik: Joób Eszter (zongora), illetve zongorán kísér: György Éva. Felkészítő tanárok: S. Dobos Márta, Zsigmondné Papp Éva.
 
PAVLOVITS DÁVID GITÁRESTJÉT hallgathatják meg az érdeklődők február 12-én (hétfőn) 19 órakor az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay-termében (Tisza Lajos krt. 79-81.).
 
GONDOLATOK MOHOLY-NAGY LÁSZLÓRÓL címmel nyílik német-magyar elektrográfiai kiállítás február 13-án (kedden) 17 órakor a Belvárosi Kamara Galériában (Vaszy Viktor tér 3., Belvárosi mozi, II. emelet). A tárlat március 20-áig tekinthető meg, naponta 14 és 20 óra között. A kiállítást a Szegedi Felsővárosiak Civil Egyesülete szervezi.
 
FARSANGI EXTRA – Horváth Kornél és Dörnyei Gábor kurzusa és ütőhangszeres hangversenye lesz hallható február 13-án (kedden) 17 órakor az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay Ferenc Hangversenytermében. A belépőjegy 1.000 forint, ami egyben a kurzus részvételi díja is.
 
MONOD(R)ÁMÁK minden kedden este a BTK Radnóti Kávézóban! Február 13-án (kedden) 20 órától Szerelmetes Kívánság Kosár. Ha Valentin nap előestéjén már unod a romantikát, de mégis nagyon vágysz rá, akkor mi várunk rád kedvenc szerelmes verseink kicsit más felolvasóestjével! Várjuk leveleiteket a monodramak@gmail.com címen. Női költők kavalkádja – ha van kedvenc női költőd, és szeretnéd hallani vagy felolvasni a verseit, küldd el e-mail címünkre, vagy hozd el magaddal az estre! A levélbe írd bele: női költök estje. Így írtok Ti – verseket írsz, vagy novellákat? Szeretnéd felolvasni őket, de nincs kinek, esetleg nem mered? Ha nem mered, küldd el nekünk az e-mail címünkre, és mi felolvassuk anélkül, hogy bárki is tudná, hogy ez a te műved, vagy hozd el, és olvasd fel! A levélbe írd bele: Így írtok Ti… 
 
FARSANGI ORVOS- ÉS FOGORVOSBÁLT rendez a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, Fogorvostudományi Kara és a Szegedi Orvosképzés Fejlesztéséért Alapítvány február 17-én (szombaton) 19.30-as kezdettel az egyetem Tanulmányi és Információs Központjában (Ady tér 10.). 
 
A MAGYAR KULTÚRA LOVAGJAI címmel tartanak estet a Közéleti Kávéház keretében február 19-én (hétfőn) 17 órakor a Bartók Béla Művelődési Házban.
Bezár