2020. december 2., szerda English version
Archívum  --  2007  --  4. szám - 2007. február 26.  --  Egyetemi élet
Március 6-án és 7-én immár tizenkettedik alkalommal tartják meg az SZTE Állásbörzét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban, az SZTE Karrier Iroda szervezésében.
Most kezdesz neki az álláskeresésnek? Úgy érzed, hogy ismereteid hiányosak, fellépésed még nem tökéletes? Jelentkezz a rendezvényt megelőző programokra! Az előkészítő programsorozat február 27. és március 5. között lesz. Az ezen való részvétel a hallgatóknak és a pályakezdőknek ingyenes, de előzetes (február 26-áig történő) regisztrációhoz kötött.
Február 27.: Álláskeresés, elhelyezkedés SZTE-s diplomával, Amit az állásközvetítő cégekről tudni érdemes, A sikeres álláspályázat (önéletrajz és motivációs levél), Hogyan kommunikáljunk az állásinterjún (tréning); Február 28.: Nőként a munkaerőpiacon, Hova tovább? Kis-, közép- és nagyvállalat, Személyiségtesztek, Motivációs tesztek, Az interjú és a béralku fortélyai, Kérdezz-felelek (interaktív beszélgetés egy fejvadásszal); március 1.: Külföldi munkavállalás, Hogyan készüljünk az állásbörzére?, Munkahelyi szituációk hatékony kezelése (felkészítő tréning); március 2.: Szimulációs interjúk; március 5.: Karrier- és pályaorientációs tanácsadás. A pontos időpontok és részletesebb információk a www.karrier.szeged.hu weboldalon az Állásbörze/Hallgatóknak menüpont alatt.
Bezár