2024. május 18., szombat English version
Archívum  --  2008  --  5. szám - 2008. március 17.  --  Kultúra
A Szegedi Kortárs Balett új kezdeményezése a KoBaK, vagyis a Kortárs Balett Klub, melyre a társulat honlapján keresztül lehet jelentkezni, és ami lehetőséget nyújt arra, hogy a táncosok és a közönség kötetlenebb keretek között ismerhessék meg egymást.
Az első KoBaK-bulira március 3-án került sor a Kisszínházban. A rendezvényre előzetesen e-mailben kellett jelentkezni, a belépő egy tálca süti vagy valamilyen üdítő volt, amiért cserébe egy tombolajegy járt. A szerencsések Szegedi Kortárs Balett-ajándékcsomagokat nyerhettek, illetve a fődíj egy két főre szóló belépő volt a Tudattalan című előadásra, a társulat legújabb produkciójára.
Az összejövetel hivatalosabb bemutatkozós-ismerkedős beszélgetéssel kezdődött, majd következett az evés-ivás, amikor már kötetlenül lehetett kérdezni, beszélgetni a jelenlévőkkel. Az est folyamán a látogatók betekintést kaptak a balettosok mindennapjaiba, megnézhették a vezetőség irodáit, a társulat próbatermét, valamint a színpadra is felmehettek a vállalkozó kedvűek.
Petró Julianna
Bezár