2021. március 1., hétfő English version

Archívum  --  2008  --  8. szám - 2008. május 5.  --  Egyetemi élet
Egyetemi élet
Csirik Jánost, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar dékánját március 15-én a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti-keresztjével tüntették ki a felsőoktatásban végzett több évtizedes kimagasló tevékenységéért.
Vásárhelyi sikereket is hozott a huszonnegyedik Szent György-napi juhásztalálkozó, mely megújult programkínálattal és új helyszínen várta a szakma iránt érdeklődőket és a családokat. A SZTE Mezőgazdasági Karának Takács Ferenc Képző Központjába invitálták ezúttal a találkozó résztvevőit és a főzőverseny indulóit április 27-én.
Színes programkínálattal várta látogatóit az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központja április 22-én.
2008. május 05.
Két bölcsész-, egy csillagász-, egy fizikus- és egy orvostanhallgató: ők a második „Sófi-csapat”, vagyis az egyetem valamennyi hallgatója számára meghirdetett egymillió forintos ösztöndíjpályázat győztesei. Most ők azok, akik kapják a támogatást, de – reményeik szerint – ők lesznek majd azok is, akik idővel továbbadhatják a segítséget a következő generációnak.
A Juhász Gyula Napokat minden évben április utolsó heteiben rendezik meg az SZTE JGYPK hallgatói. E háromnapos viadalon az embernek – ha nyitott szemmel járja az utcákat, éjt nappallá téve – olyan érzése támad, mintha ezek a fiatalok arra szövetkeztek volna a város istenével, hogy beolajozzák a tavaszra ébredő Szeged elfásult tagjait.
2008. május 05.
2008. május 05.
2008. május 05.
2008. május 05.
2008. május 05.
2008. május 05.
Bezár