2024. április 26., péntek English version
Archívum  --  2009  --  9. szám - 2009. szeptember 28.  --  Egyetemi élet
Egyetemi élet
2009. szeptember 28.
Ne­gye­dik al­ka­lom­mal ren­dez­ték meg a Ku­ta­tók Éj­sza­ká­ja el­ne­ve­zé­sű fesz­ti­vált szep­tem­ber 25-én. Az egy­re nép­sze­rűbb ese­mény ke­re­té­ben az or­szág húsz vá­ro­sá­ban, így ter­mé­sze­te­sen Sze­ge­den is ki­nyíl­tak a tu­do­má­nyos ku­ta­tó­mű­he­lyek, laboratóriumok ka­pui, hogy a la­i­ku­sok be­te­kin­tést nyer­hes­se­nek az ott folyó mun­ká­­ba.
Címkék: Egyetemi ÉletKutatók Éjszakája 2009
A Sze­ge­di Tu­do­mány­egye­tem a Tár­sa­dal­mi Inf­rast­ruk­tú­ra Ope­ra­tív Prog­ram (TIOP) pá­lyá­za­ta ke­re­té­ben újít­ja fel, il­let­ve kor­sze­rű­sí­ti a Rerrich és a Dóm tér Ké­mi­ai Tan­szék­cso­port­hoz tar­to­zó hall­ga­tói la­bo­ra­tó­ri­u­ma­it. Elő­ször a Bé­ke épü­let­be lá­to­gat­tunk el, ahol 106 mil­lió fo­rint­ból két la­bor vár meg­úju­lás­ra.
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 28.
El­kez­dő­dött az új tan­év, a ren­ge­teg el­in­téz­ni­va­ló mel­lett so­kan van­nak, akik még csak is­mer­ked­nek a vá­ros köz­le­ke­dé­si le­he­tő­sé­ge­i­vel, de akad­nak olya­nok is, akik már jól be­vált út­vo­na­la­kon ér­kez­nek az egye­tem­re. A Brin­gázz az egye­tem­re! ak­ció vi­szont min­den­kit ar­ra buz­dít, hogy az is­ko­lá­ba ve­ze­tő utat ke­rék­pár­ral te­gye meg.
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 27.
Na­gyon fon­tos, hogy min­den­ki tisz­tá­ban le­gyen ve­le, az em­lő­rákszű­rés éle­tet ment­het – hang­sú­lyoz­ta a té­ma aty­já­nak szá­mí­tó, Svéd­or­szág­ban élő Tabár Lász­ló pro­fes­­szor a Nem­zet­kö­zi Em­lő­rák Szim­pó­zi­u­mon, mely­nek im­már har­ma­dik al­ka­lom­mal adott ott­hont a Sze­ge­di Tu­do­mány­egye­tem.
Címkék: Egyetemi Élet
TÁMOP-pályázatot (Tár­sa­dal­mi Meg­úju­lás Ope­ra­tív Prog­ram) nyúj­tott be az SZTE part­ner­ség­ben a Kecs­ke­mé­ti Fő­is­ko­lá­val, mely­nek cél­ja a pá­lyá­zó, va­la­mint fel­ső­ok­ta­tá­si part­ne­rei tu­do­má­nyos, in­no­vá­ci­ós és gaz­da­sá­gi po­ten­ci­ál­já­nak nö­ve­lé­se a re­gi­o­ná­lis gaz­da­sá­gi sze­rep­lők­kel ki­ala­kí­tott kap­cso­la­tok ré­vén.
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 27.
Im­már ötö­dik alak­alom­mal ren­de­zi meg az SZTE Kar­ri­er Iro­da a sze­ge­di egye­tem őszi ál­lás­bör­zé­jét a TIK ki­ál­lí­tó­te­re­i­ben, sze­mi­ná­ri­u­mi ter­me­i­ben, idén ok­tó­ber 14-én. Az egész na­pos ren­dez­vény ide­je alatt az ér­dek­lő­dő egye­te­mis­ta, friss dip­lo­más meg­is­mer­ked­het a cé­gek el­vá­rá­sa­i­val, pro­fil­já­val, ki­vá­lasz­tá­si mód­sze­re­i­vel, és sze­mé­lye­sen ta­lál­koz­hat jö­ven­dő meg­bí­zói kép­vi­se­lő­i­vel, tá­jé­ko­zód­hat sa­ját le­he­tő­sé­ge­i­ről, vagy akár ne­ki­ugor­hat egy szak­mai teszt ki­töl­té­sé­nek.
Címkék: Egyetemi ÉletÁllásbörze
Elismerések az Eötvös-kollégiumban
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 27.
Szak­mai nap a spe­ci­á­lis igé­nyű hall­ga­tók­ról
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 27.
Fejlesztések a Sebészeti Klinikán
Címkék: Egyetemi Élet
2009. szeptember 27.
Sze­ge­di hall­ga­tók az új­vi­dé­ki nyá­ri egye­te­men
Címkék: Egyetemi Élet
GYTK1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Gyorslinkek

Címkefelhő

BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Hírek  Innovízió  Irodalom  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  Szegedi Tudományegyetem  TIK  TTIK 

Bezár